Continental-dæk lavet af genanvendte PET-flasker nu tilgængelige over hele Europa

Continental-dæk lavet af genanvendte PET-flasker er nu tilgængelige over hele Europa
Continental-dæk lavet af genanvendte PET-flasker nu tilgængelige over hele Europa

Polyestergarnet, der for første gang blev opnået fra genbrugte PET-flasker, og de dæk, som Continental startede masseproduktion med, udbydes nu til salg over hele Europa.

Teknologivirksomheden og premium-dækproducenten Continental tilbyder dæk med ContiRe.Tex-teknologi, en indikator for den betydning, den tillægger bæredygtighed, over hele Europa. Med denne teknologi anvendes polyestergarn, der er opnået fra genbrugte PET-flasker uden nogen mellemliggende kemiske trin og ikke genbruges på anden måde, i produktionen af ​​Continentals dæk. Continental tilbyder forbrugerne fem størrelser i tre dækmodeller, PremiumContact 6, EcoContact 6 og AllSeasonContact, et helårsdæk, produceret med polyester fremstillet af genbrugte PET-flasker. Dæk med ContiRe.Tex-teknologi vil meget snart være på vej i Tyrkiet.

Continental fremviste sin specialudviklede ContiRe.Tex-teknologi i september 2021. Sammenlignet med andre standardmetoder bliver produktionen meget mere effektiv ved at omdanne PET-flasker til højtydende polyestergarn. Flaskerne, der bruges i denne teknologi, er indsamlet fra områder, hvor der ikke er nogen genbrugssløjfe. Genbrugsmateriale opnået fra ca. 4 PET-flasker bruges til 40 standard passagerdæk. Dæk med ContiRe.Tex teknologi har et særligt logo på siden med sætningen "Indeholder genbrugsmaterialer".

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar