E-handelstransaktioner i Tyrkiet er øget med det halve på et år

E-handelstransaktioner i Tyrkiet er øget med det halve på et år
E-handelstransaktioner i Tyrkiet er øget med det halve på et år

Med kommunikéet, der blev offentliggjort i begyndelsen af ​​dette år, blev omsætningsgrænserne fastsat for e-faktura og e-arkiv overgangskravet sænket. Da 2022. juli, der blev fastsat som deadline for overgang til e-faktura for 1, nærmer sig, er der nyheder, der vil glæde virksomheder, der opererer i e-handelssektoren.

Med det nye kommuniké udgivet af Revenue Administration (GİB) den 22. januar blev omsætningsgrænserne fastsat for e-faktura og e-arkiv overgangskravet sænket. I denne sammenhæng skal skatteydere med en bruttosalgsindtægt på 2020 million TL eller mere for regnskabsperioderne 2021 og 1 skifte til e-faktura fra den 1. juli 2022. For skatteydere, hvis bruttosalgsindtægt er 2022 tusind TL eller mere for 500 eller efterfølgende regnskabsperioder, er fristen 1. juli 2023. Da deadline for overgang til e-arkiv og e-faktura for i år nærmer sig den 1. juli, har RA-licenseret privat integrator BirFatura annonceret, at den har udarbejdet en særlig kampagne for e-handelsvirksomheder, der ønsker at opleve e-fakturafaciliteter gratis. gratis i 5 måneder.

Ved at dele detaljerne om kampagnen sagde BirFatura CEO İbrahim Bayır: "E-fakturaløsninger, som eliminerer sikkerhedsrisici og lageromkostninger, der opstår på grund af forpligtelsen til at opbevare udskrevne fakturaer, tilbyder mange fordele for både virksomheder og forbrugere. Med missionen og ansvaret for at være en GİB licenseret integrator, lancerer vi en særlig kampagne for at fremme e-transformation."

Ingen forpligtelse, ubegrænset, 5 måneders gratis e-faktura integration

Idet İbrahim Bayır sagde, at e-handelsvirksomheder sigter mod at fremskynde e-fakturatransformationen uden at vente på de obligatoriske betingelser, sagde İbrahim Bayır: "Ifølge rapporten udarbejdet af TÜSİAD og Deloitte ligger Tyrkiet på en 94. plads blandt 23 lande med hensyn til e-handelsudgifter pr. indbygger. I en anden rapport ses det, at antallet af e-handelstransaktioner i vores land steg med næsten halvdelen (2020%) sidste år sammenlignet med 46. Som BirFatura vil vi tilbyde vores e-fakturaløsning gratis og ubegrænset i 5 måneder til virksomheder, der er engageret i online-handel for at lette virksomhedernes e-transformationsoplevelse og for at tilbyde en mere behagelig shoppingoplevelse til forbrugerne."

De vil udstede 5 eller 50 tusinde fakturaer i 50 måneder.

Bemærker, at virksomheder, der vil bruge BirFatura for første gang, kan drage fordel af kampagnen uden nogen forpligtelse og kan opsige deres abonnementer gratis ved udgangen af ​​5 måneder, sagde BirFatura CEO İbrahim Bayır: "Med denne kampagne kan virksomheder i alle størrelser fuldføre deres e-transformationsprocesser hurtigt og nemt, uanset om han udsteder 50 tusinde fakturaer, vil han være i stand til at få denne oplevelse. Med fordelen ved e-transformation, især inden for arkivering, vil de være i stand til at gøre fakturering meget mere økonomisk og hurtigt. Vi stoler på, at de vil fortsætte med at bruge BirBilsa efter 50 måneder."

"Vi letter også markedsføring og logistik med integration af fragt og SMS"

İbrahim Bayır understregede, at e-handelsorganisationer, der registrerer sig indtil 30. juni og bliver e-fakturaforpligtelser, har ret til at bruge gratis og ubegrænset kredit i 5 måneder, og afsluttede sine evalueringer med følgende udsagn: Vi tilbyder også logistiske fordele. Takket være lastintegrationen inden for rammerne af den gratis kampagne kan e-handelsvirksomheder nemt administrere alle deres ordrer og udskrive stregkoder på deres last. Virksomheder, som også kan forbinde BirFatura-kompatible SMS-virksomheders infrastrukturer til systemet, er også et skridt foran i den kommunikation, de etablerer med deres forbrugere via SMS. Virksomheder kan forlade medlemskab uden at betale noget gebyr ved udgangen af ​​5 måneder. For at drage fordel af kampagnen er det tilstrækkeligt at åbne et BirFatura-medlemskab på vores hjemmeside og blive e-faktura betaler.”

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar