Er Mükremin-rejsende anholdt? Hvem er Mükremin Gezgin, hvor gammel er han, hvor er han fra?

Er Mukremin-rejsende anholdt
Mükremin Gezgin er arresteret

Det undres over, om TikTok-fænomenet Mükremin Gezgin, som modtog reaktionen fra alle segmenter med sine skandaløse indlæg, blev arresteret eller ej, og den seneste situation. Hvem er Mükremin Seyahat, er han gift? Hvem er Mükremins rejsendes kone, og hvor er han fra?

Er Mükremin-rejsende anholdt?

TikTok-fænomenet Mükremin Gezgin, som først sagde, at hun var gravid og bedragede sine følgere, fik nogle mennesker til at tro, at hun var gravid ved at dele videoer og billeder med den mave, hun brugte. Skandalerne i hans indlæg stiger dag for dag, og det sidste, han gjorde, var en stor reaktion. Traveling, der delte en video fra fødestuen på et hospital og sagde, at hun fødte en lille dreng, delte et billede ved at tage en lille baby på skødet, hvorfra hun fandt den. Tusindvis af mennesker reagerede på begivenheden. En undersøgelse blev iværksat af Istanbuls chefanklagemyndighed vedrørende hændelsen, som også fik reaktioner fra berømtheder.

TikTok-kontoen til Mükremin Gezgin, hvis undersøgelse blev åbnet på grund af reaktionerne efter den skandaløse graviditet og fødselsfiktion, blev lukket. Der var ingen information om, hvor TikTok-fænomenet Traveler er nu.

Hvem er Mükremin Gezgin, hvor gammel er han, hvor er han fra?

Mükremin Seyahat er et Tiktoker- og sociale mediefænomen berømt for sine Tiktok-videoer. Det vides, at han blev født den 8. april 1998 i Ankara.

Mükremin Gezgin har i alt 1.3 millioner følgere på TikTok. Det samlede antal likes på Tiktok er 37.4 millioner.

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar