Times, et af Izmirs nyeste spillesteder, åbnet med Serdar Ortaç-koncert

Et af Izmirs nyeste spillesteder, gange åbnet med Serdar Ortac-koncert
Times, et af Izmirs nyeste spillesteder, åbnet med Serdar Ortaç-koncert

Verdensmærke Times, New York, Worms, Milano efterfulgt af en storslået ceremoni i Narlıdere Sahilevleri.

Serdar Ortaç, der indtog scenen ved åbningen, længtes efter sine fans fra Izmir. Ortaç vil være på Times Stage igen i oktober.

Narlıdere distriktsguvernør Suat Dervişoğlu, Bayraklı Distriktsguvernør İbrahim Süha Karaboran, borgmester i Narlıdere Ali Engin, borgmester i Çiğli Utku Gümrükçü, viceborgmester i Narlıdere İsmail Ay, præsident for Gisider Merve Civelek, foreningsledere og NGO-repræsentanter deltog. Izmir havde det sjovt med DJ-optræden efter båndceremonien, og befolkningen i İzmir var mætte af sjov med den berømte sanger Serdar Ortaç.

Murat Yeniceri, en af ​​grundlæggerne af Times, sagde: "Efter andre lande åbnede vi Times i Izmir med en stor investering. Times er et verdensmærke. Vi har afdelinger i New York, Worms, Milano. Efter Europa og Amerika åbnede vi vores nyeste afdeling i Izmir. I vores spillested er der tre koncepter kaldet Times Stage, Times Chief og Times Garden. Vi inviterer alle indbyggere i Izmir til Times for sjov og smag. Vi tilføjede et moderne touch til traditionelle kødrestauranter. Alle vores retter bliver gjort endnu mere lækre med vores kokkes moderne strejf. Vi vil fortsætte med at være vært for vores værdifulde kunstnere på vores Times Stage sommer og vinter."

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar