Fly Start fra Europa til Koca Seyit Lufthavn

Fly Start fra Europa til Koca Seyit Lufthavn
Fly Start fra Europa til Koca Seyit Lufthavn

Efter turistinvesteringerne i Balıkesir Metropolitan Municipality startede Pegasus og Corendon Airlines flyvninger til Koca Seyit Lufthavn.

Den første flyvning til Koca Seyit Lufthavn finder sted den 23. juni (i dag) klokken 13.30, når Pegasus Airlines-flyet fra Tyskland Düsseldorf lander i Koca Seyit Lufthavn.

Fly vil fortsætte med ankomsten af ​​Corendon-flyselskaber fra Köln og Düsseldorf fra den 29. juni 2022.

Arbejdet med det blå flag udført af Balıkesir Metropolitan Municipality i Golfregionen fra Ayvalık Sarımsaklı til Edremit Altınoluk tiltrak sig verdensturismens opmærksomhed, hvis kystplanlægning, sundhedsturisme, gastronomi og kulturstudier er på jagt efter uudforskede ruter. Takket være de turismemøder, der blev afholdt under ledelse af storbyen, var der gode nyheder fra flyselskaberne, mens turistbureauerne søgte at komme direkte til Golfen fra Europa. Borgmester Yücel Yılmaz sagde, at kontakter med indsatsen fra Balıkesir-guvernøren, Balıkesir Metropolitan Municipalitys relevante enheder og sektoren bærer de første frugter, sagde: "Oversøiske flyvninger er officielt startet fra to europæiske byer til Balıkesir Koca Seyit Lufthavn." sagde.

Fra 2020 er vi berettiget til at repræsentere titlen EDEN (European Destinations of Excellence), som er den fornemme destinationspris givet af Europa-Kommissionen med temaet "Health and Well-Being Tourism", på vegne af vores land . kazanMed "Aeneas Cultural Route", der startede i Tyrkiet og blev godkendt som den første sørute af European Cultural Routes Institute, begynder Balıkesir at høste frugterne af den store indsats, der er gjort for at blive den destination, som de europæiske turister har valgt, hvilket bl.a. stærkt vært af de europæiske turister i de tidlige år af turismen i vores land.

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar