Hvad er forskellen mellem en føntørrer og en hårtørrer?

Hvad er forskellen mellem Fon-maskine og hårtørrer
Hvad er forskellen mellem en føntørrer og en hårtørrer

hårtørrer og hårtørrer De er to værktøjer, der generelt er forvirrede, men har forskellige brugsformål. Med hårtørrer udføres kun hårtørrer, mens føntørrer også har den egenskab, at de styler håret, mens det tørres. Hårtørrere bruges generelt i frisører og skønhedscentre, mens hårtørrere findes i næsten alle hjem.

Den varmluftsbeskyttelse, der findes i hårtørrere, er ikke tilgængelig i føntørrer. Det er ikke muligt at føntørre med hårtørrer, fordi; Når modstanden når en vis temperatur i hårtørrere, slukker termostaten automatisk for modstanden for at forlænge motorens levetid og beskytte motoren. På denne måde går maskinen over til koldblæsning. Af denne grund kan det være muligt at føntørre med hårtørrer.

Formål med hårtørrer

Hårtørrere fungerer kun til at tørre håret ved at blæse varm luft. Hårtørrere virker ved at blæse den opvarmede luft af en blæser forbundet til elmotoren ved hjælp af en modstand. Disse maskiner er kun fremstillet til tørring af håret. Modstanden og motoriske strukturer har nok kraft til kun at tørre hår. Der sælges mange hårtørrere, lige fra 600 watt til 1400 watt. Hårtørrere falder generelt ind under kategorien elektriske apparater og udbydes til salg i denne kategori. Hårtørrere har teknisk bred mund, og deres motorhastighed er lavere end føntørrere.

Føntørreren gør begge dele.

Føntørrer er produceret til både at tørre håret, forhindre håret i at fnulle og forme håret. Selvom hovedformålet med føntørrer ikke er at tørre håret, bruges de også hyppigt til dette formål. Føntørrer blæser mere varm luft end hårtørrere. Samtidig er der et system til kold luftudtag, så håret formes med varm luft og formen givet med kold luft er mere permanent. Da luftudtaget er smalt i føntørrer, øges luftens hastighed. Den hurtige luft tager den meget varme luft ud, der dannes i den stærke modstand indeni. Dette gør det nemmere at style håret. Den kolde luftdel skal også bruges efter formningsprocessen.

Føntørrer kan også betragtes som de alleravancerede bedste hårtørrere. De bedste føntørrer er designet og produceret med det formål at forme håret ved at blæse højtemperatur trykluft. Af denne grund har disse professionelle maskiner meget kraftige modstande og motorer. Professionelle føntørrer foretrækkes ofte af frisører.

Produkter af højkvalitetsmærker bør foretrækkes, når du leverer en føntørrer. At have en turbo- eller megaturbomotor hjælper både med at tørre håret hurtigere og give det en bedre form. For at give permanente former bør der være en køleknap og føntørrer designet til at fordele varmen ligeligt bør foretrækkes.

 

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar