Hvordan startede Marmaris-skovbranden, af hvem?

Hvordan blev Marmaris-skovbranden startet af hvem?
Hvordan Marmaris skovbrand startede, af hvem

Indenrigsminister Süleyman Soylu gav oplysninger om skovbranden, der brød ud og stadig fortsætter i Marmaris-distriktet i Muğla.

Minister Soylu udtalte følgende i sin tale:

"Fra om natten fortsatte vores arbejde til morgenen. Fra morgenstunden og frem fortsætter land- og luftoperationer med nye hold. For første gang er TAF-helikoptere, som kan kaste 7 til 10 tons vand på én gang, på vagt.

Vi oplever ikke vores første katastrofe. Vi stod over for de største brande i verden sidste år. Med de ofre, hver af vores organisationer har ydet, er kampen blevet fremsat sammen.

Vi er alle børn af dette land. Hvis der er en brand, er det vores ansvar at redde selv et træ. Siden begyndelsen af ​​dette år har vores skovministerium siddet sammen med alle vores institutioner og demonstreret, hvordan offentlige køretøjer kan bruges.

Hvad angår helikoptere med nattesyn, er dette en meget risikabel forretning. Jeg ved ikke, om de ved, hvor mange steder i verden den er blevet lavet. Der blev lavet planer for nattesynshelikoptere. Helikoptere med nattesyn vil begynde at flyve i dag-i morgen. Vi har en beslutning om, hvordan branden startede, og af hvem."

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar