Sidste minut: FED annoncerede sin rentebeslutning!

Fed rentebeslutning
Fed rentebeslutning

Den amerikanske centralbank hævede renten med 75 basispoint til 1.75 procent. FED's renteforhøjelse på 75 basispoint var den største stigning siden 1994. Kun Esther George protesterede mod den høje renteforhøjelse og stemte for en stigning på 50 basispoint. Mens der kom nedadgående prognoser for økonomisk vækst, blev prognoserne for arbejdsløshed og renteforhøjelser revideret opad.

Fed-formand Jerome Powell sagde: "Vi vil snart se fremskridt med inflationen, og jeg tror, ​​at vores fremadrettede guidance stadig er troværdig. "Vi forsøger ikke at forårsage en recession," sagde han.

FED rentebeslutning annonceret!

Rentebeslutningen, som markederne har ventet spændt på, er offentliggjort. Fed hævede renten med 75 basispoint til 1.75 procent. Dermed blev den højeste rentestigning i de seneste 28 år realiseret. Rentebeslutningen blev truffet med stemmerne 10-1. Esther George var imod en renteforhøjelse på 75 basispoint og stemte for en stigning på 50 basispoint. Fed-embedsmænds gennemsnitlige FED-fondsrenteforventning for udgangen af ​​2022 var 3,4 procent. Den gennemsnitlige FED-fondsrenteforventning for udgangen af ​​2023 var 3,8 procent.

Den økonomiske aktivitet i USA er kommet sig og beskæftigelsen kazanFED påpegede, at dens tiltag fortsat er stærke, sagde: "Den generelle økonomiske aktivitet ser ud til at være kommet sig efter faldet i første kvartal. Beskæftigelse kazanVæksten har været stærk de seneste måneder, og arbejdsløsheden har været lav. Inflationen er fortsat høj, hvilket afspejler udbuds- og efterspørgselsubalancer relateret til pandemien, højere energipriser og bredere prispres.

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar