Inden for rammerne af Samsun 'Smart City Traffic Safety Project' er 22 af 17 vejkryds blevet gennemført

Inden for rammerne af Samsun 'Smart City Traffic Safety Project' er Crossroads blevet afsluttet
Inden for rammerne af Samsun 'Smart City Traffic Safety Project' er 22 af 17 vejkryds blevet gennemført

Inden for rammerne af 'Smart City Traffic Safety Project', som er planlagt til at blive åbnet indtil TEKNOFEST, et af Samsun Metropolitan Municipalitys prisvindende projekter, er 22 af de 17 kryds på Atatürk Boulevard blevet afsluttet. Metropolitan Kommunes borgmester Mustafa Demir sagde, at de vil sætte deres underskrift under et af de bedste projekter i Tyrkiet, "Vi arbejder sammen med ASELSAN, Indenrigsministeriet og Generaldirektoratet for Highways på dette projekt, der vil sikre sikkert og hurtigt trafikken i vores by. Det bliver et af Tyrkiets bedste projekter," sagde han.

Arbejdet fortsætter med fuld fart på 'Smart City Traffic Safety Project', en af ​​Samsun Metropolitan Municipalitys visionsinvesteringer, som blev tildelt 'Smart City Traffic Safety Project' af Intelligent Transportation Systems Association of Turkey (AUS Tyrkiet). Projektet, som skal øge livskvaliteten for mennesker med fysiske, digitale og menneskelige systemer, der er kompatible med miljøet, som skal implementeres sammen med ASELSAN, er afsluttet.

Transportproblemer vil blive løst med trafikapplikationer og informationsteknologier, der skal indgå i projektet. Information såsom hastighed og placering indsamlet fra sensorer placeret på bestemte steder i byen vil tilbyde en alternativ løsning i tilfælde af trafikpropper. I denne retning kan signaleringstiderne ændres alt efter trafiksituationen. Når der opstår forhindringer, der vil påvirke trafikafviklingen, såsom ulykker, vil der blive foretaget hurtige og effektive indgreb. Det sikres, at de enheder, der skal gribe ind på stedet som brandvæsen, politi og ambulance, rykker hurtigt i trafikken.

Før projektet fortsætter holdene fra Metropolitan Municipality Department of Transportation, som tog røntgenbilleder af Samsun-trafik, deres arrangementer ved krydsene ved Atatürk Boulevard, en af ​​regionerne med den største trafik. Efter at have afsluttet det geometriske arrangement af 22 ud af 17 kryds og installationen af ​​smarte krydssystemer, sigter teamene efter at afslutte deres arbejde af TEKNOFEST.

Samsun Metropolitan Municipalitys borgmester Mustafa Demir sagde: "Vi ændrer krydsets geometrier med trafikstrømmen, afhængigt af de køretøjstællinger, vi foretog på Atatürk Boulevard inden for projektets rammer. Vi gør signalsystemet dynamisk adaptivt. Vores arbejde fortsætter hurtigt på Atatürk Boulevard, som er et af de områder med størst trafik, ligesom i resten af ​​byen. Derudover udføres der landskabsarbejder i vores kryds og regioner, som også udføres af afdelingen for parker og haver. Vi arbejder sammen med ASELSAN, Indenrigsministeriet og Generaldirektoratet for Motorveje på et projekt, der skal sikre en sikker og hurtig afvikling af trafikken i Samsun. Det bliver et af Tyrkiets bedste projekter," sagde han.

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar