Kina og Rusland skal producere CR929-fly uden bidrag fra vestlige lande

Kina og Rusland vil producere CR-fly uden bidrag fra vestlige lande
Kina og Rusland skal producere CR929-fly uden bidrag fra vestlige lande

CR929-flyet udgør Kinas og Ruslands fælles luftfartsreaktion mod Airbus A350- eller Boeing 787-modellerne. Mens de nuværende sanktioner mod Rusland har skabt nogle problemer, har partnerne, der producerer flyene, omdefineret processen med at producere og opsende flyet uden dele og komponenter, der kunne komme fra Vesten.

På tidspunktet for afrejsen ønskede den kinesiske statskoncern Comac og Ruslands United Aircraft Corporation at have deres fælles langtrækkende jet CR929 klar til flyvning i 2021. Men i de senere år er denne periode blevet forlænget; Nu har den vestlige embargo mod Rusland forlænget forsinkelsen. Derfor er modellen i øjeblikket ved at blive redesignet og færdiggjort uden noget bidrag fra vestlige lande. Af denne grund vil den første normale flystartdato for CR929-prototypen blive udskudt.

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar