Luften i dit køretøj er 15 gange mere snavset end ydersiden

Luften i din bil er mange gange mere beskidt end udenfor
Luften i dit køretøj er 15 gange mere snavset end ydersiden

Ahmet Özbecetek, General Manager for Hifyber, et datterselskab af Abalıoğlu Holding, kom med vigtige udtalelser om bilers filtreringssikkerhed. Har du nogensinde tænkt på de luftforurenende stoffer i kabinen i din bil, som tilbyder komfort til dit liv? Den luft, du indånder i dit køretøj, mens du rejser, består af flygtige organiske forbindelser (VOC). Forureningen inde i en kabine er høj, fordi emissioner fra miljøet cirkulerer i kabinen. Niveauer af nogle luftforurenende stoffer og giftige forbindelser kan være op til ti gange højere inde i et køretøj end udenfor luften, og den samlede luftkvalitet kan være op til femten gange mere forurenet.

Luftforurening inde i køretøjet forårsager sundhedsproblemer

Luftforurening inde i køretøjet bringer nogle sundhedsproblemer med sig. Under kørsel; Hvis du oplever helbredsproblemer såsom hovedpine, kvalme eller ondt i halsen, kan årsagen være partikler i køretøjet med diametre fra 0.1 til 2.5 mikrometer. Når disse partikler inhaleres i lang tid, sætter de sig i lungevævet; Det kan forårsage luftvejssygdomme som astma, bronkitis, hjertesygdomme og endda kræft. Indånding af forurenet luft i bilens kabine i lang tid, især i byer med tæt trafik som Istanbul, påvirker dit helbred direkte.

Istanbulitternes gennemsnitlige rejsetid fra hjem til arbejde er mere end 2 timer.

Ifølge Moovit Global Cities Report rejser 30 procent af Istanbuls indbyggere mere end 2 timer fra hjemmet til arbejde hver dag. Så hvad skal du gøre for at kunne rejse sikkert i denne tid?

Hifyber General Manager Ahmet ÖZBECETEK, som sagde: "Dit køretøj indeholder en blanding af mere end 100 kemikalier, hvoraf nogle er giftige," forklarede, at ved at bruge de rigtige filtermedier i bilernes kabineluftfiltre, vil det være muligt at sørge for ren luftcirkulation og for at rejse sikkert:

"For at chauffører og passagerer kan rejse sikkert, skal støv og snavs fra luften udefra være fanget af kabineluftfiltre. Fiberluftfiltrene, der bruges i bilernes luftfilterskabe i dag, er på trods af deres forskellige fordele imidlertid utilstrækkelige til at opfange ultrafine støvpartikler.

Høj filtreringssikkerhed med nanofiber kabineluftfiltermedie

Som Hifyber, ved at bruge nanoteknologi til at løse dette problem, har vi udviklet "Nanofiber Cabin Air Filter Media" ved at levere høj ydeevne i kabineluftfiltre, Vi leverer høj indendørs luftkvalitet ved at fange mere end 90 procent af de skadelige partikler som virus, støv og pollen.

Med nanofibre udfører vi mekanisk filtrering ved at forbedre filtereffektiviteten uden en væsentlig stigning i filtertrykfaldet. Med dette spilskiftende nanofiberfiltermedie kan vi således nemt filtrere partikler med en tykkelse på 0,05 mikron, hvilket er mindre end en tusindedel af tykkelsen af ​​et menneskehår. Derudover ødelægger vi hurtigt vanddråberne, der indeholder virussen og beskytter sundheden for passagerer og chauffører i køretøjet," konkluderede han.

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar