Miljøfrivillige indsamlede 4,8 tons affald i Erciyes

Miljøfrivillige samlede tonsvis af affaldsbetjente i Erciyes
Miljøfrivillige indsamlede 4,8 tons affald i Erciyes

Naturelskere, som samledes på topmødet til en ren Erciyes, rensede miljøet som en del af 'Blue & Green Day in Erciyes'-arrangementet. Ved arrangementet med deltagelse af 300 mennesker blev der indsamlet 4.8 tons affald.

Kayseri Erciyes Inc. 'A Blue & Green Day in Erciyes', som gøres traditionel og organiseres hvert år, blev i år afholdt lørdag den 11. juni 2022 i anledning af Verdens Miljødag.

Aktiviteten, udført med sloganet "Hånd i hånd for en ren Erciyes", blev realiseret med støtte fra Kayseri Metropolitan Municipality, Kocasinan Municipality, Melikgazi Municipality, Kaytur, Kayseri Transportation Inc., ikke-statslige organisationer, sportsklubber og natur elskere med miljøbevidsthed.

Miljøfrivillige, som kom sammen i Tekir Kapı-området på 2.200 meter, blev opdelt i forskellige grupper; teltcampingområde, stier, daglig picnicplads og markrengøring i tabby-dammens område. Ved arrangementet med deltagelse af 300 mennesker blev der indsamlet 4,8 tons affald.

I denne aktivitet, som bidrog til dannelsen af ​​miljøbevidsthed hos børn, gjorde børnehaveelever både rent og havde det sjovt. Derefter dyppede børnene deres hænder i malingsdåsen og lavede et håndtryk på væggene og lavede farverige mønstre med deres små hænder.

Efter programmet fik alle deltagere, der deltog i arrangementet, overrakt en Ball Velvet-blomst til minde om dagen.

At sige, at de sigter mod at skabe miljøbevidsthed hos vores folk, Kayseri Erciyes AŞ. Retning. Valutakurs. Formand Dr. Murat Cahid Cıngı sagde: "Erciyes Mountain er blevet en værdi ikke kun for vores Kayseri, vores land, men også for verdens menneskehed. Vores besøgende fra hele verden kommer til Erciyes. Dette miljø, som bruges intensivt, forårsager uundgåeligt miljøforurening. Selvom vores kommuner, især Metropolitan, Melikgazi og Hacılar kommuner, konstant indsamler forureningen og affaldet her, er affaldet overladt til miljøet, fordi vores bjerg er blevet et levende rum; Det bliver snavset på grund af faktorer som vindtype, vind og skaber et dårligt image. Vi, som frivillige, som bjergelskere, ikke kun som Erciyes-ledelse, men også som vores spejdere, studerende, skiløbere og atleter, der elsker bjerget i vores by; For at eliminere dette dårlige image mødes vi hvert år i den første uge af juni til Blue & Green Day-arrangementet i Erciyes. Vi renser de pletter, som vi har forurenet og beskadiget bjerget, med vores egne midler, på grundlag af høflighed. Det er nødvendigt at bære en social følsomhed for både at drage fordel af dette smukke bjerg og atmosfære og overlade det til vores næste generationer. Jeg vil gerne takke jer for at handle følsomt i denne bevidsthed og tanke og for at komme her og bidrage til aktiviteten. "sagde

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar