MILSAR succesfuldt integreret i Aksungur

MILSAR Aksungura blev integreret med succes
MILSAR succesfuldt integreret i Aksungur

Præsident for det tyrkiske formandskab for forsvarsindustrien Prof. Dr. İsmail Demir, fra hans sociale mediekonti, annoncerede, at MİLSAR med succes blev integreret i AKSUNGUR efter ANKA og begyndte at blive brugt.

Præsident Prof. Dr. İsmail Demir sagde i sin deling på sociale medier: "Vores Synthetic Aperture Radar MİLSAR, som blev udviklet inden for rammerne af vores UHA-MİLDAR-projekt, blev med succes integreret i AKSUNGUR efter ANKA og begyndte at blive brugt af vores Naval Forces Command. Bedste ønsker." afgivet udtalelser.

Det blev også udtalt, at MILSARs højopløselige SAR-kapacitet, multi-target tracking-kapacitet, lav vægt og hurtige platformsintegrationsfunktioner vil yde et væsentligt bidrag til at øge effektiviteten af ​​vores sikkerhedsstyrker i rekognoscerings- og overvågningsaktiviteter.

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar