Minister Kirişci: '247 mennesker blev evakueret fra brandzonen'

Minister Kirisci Person evakueret fra brandområdet
Minister Kirişci '247 mennesker evakueret fra brandzone'

Minister for landbrug og skovbrug, Vahit Kirişci, gav oplysninger om den seneste situation på andendagen af ​​skovbranden i Marmaris.

Minister Kirişçi gav følgende udtalelser i sin tale: "Vores ønske er, at denne brand vil blive bragt under kontrol, vi tror, ​​at der vil blive udført mere positivt og konkret arbejde hen mod aftenen. Vores arbejde på dette område vil fortsætte uden nogen spekulationer.

Som vores generaldirektorat for skovbrug annullerede vi alle former for tildelingstransaktioner for ikke at give anledning til sladder, venner. Vi beder halal fra vores borgere, der kommer for at tilbringe deres ferie her. 247 personer blev evakueret fra brandområdet. Vi vil fortsætte med at give vores borgere den bedste service til vores land. Jeg håber, vi får bedre nyheder så hurtigt som muligt."

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar