Ministeriet for miljø og urbanisering for at rekruttere 207 kontraherede medarbejdere

Miljø- og byministeriet
Miljø- og byministeriet

Ministeriet for miljø og urbanisering og klimaforandringer annonceret! 48 rengøringspersonale vil blive rekrutteret i 207 provinser. Ansøgninger er begyndt. Ifølge præferenceguiden udgivet af ÖSYM kan der søges frem til 15. juni. Så hvordan søger man om personalerekruttering fra ministeriet for miljø og urbanisering? Her er ministeriet for miljø og urbanisering ansøgninger om rekruttering af rengøringspersonale.

Kandidater vil være i stand til at sende deres præferencer via internettet til ÖSYM mellem 10-15 juni 2022. Indsendelsesprocessen for onlinepræferencer slutter den 15. juni 2022 kl. 23.59:XNUMX.

For detaljer om annonce KLIK HER

Generel beskrivelse

1-Ifølge resultaterne af den offentlige udvælgelsesundersøgelse afholdt af formandskabet for måle-, udvælgelses- og placeringscenter (ÖSYM) den 22.11.2020 for at blive ansat i de centrale og provinsielle organisationer i ministeriet for miljø, urbanisering og klima Ændring af tjenestemandsloven nr. I henhold til artikel B vil der blive rekrutteret støttepersonale.

2- Efter offentliggørelsen af ​​ansættelsesresultaterne på ÖSYM's hjemmeside, vil de datoer, hvor kandidaterne vil ansøge om at begynde at arbejde i de serviceenheder, hvor de er placeret, de dokumenter, der skal rekvireres, og andre forklarende oplysninger blive annonceret på webstedet for ministeriet for miljø, urbanisering og klimaændringer (csb.gov.tr).

3-Ingen dokumenter vil blive sendt af ministeriet for miljø, urbanisering og klimaændringer til dem, der er placeret af ÖSYM.

4-Før du træffer valg, bør følgende forhold undersøges omhyggeligt.

Hvor meget er anbringelsesgebyret?

Anbringelsesgebyret er 30,00 TL. Kandidater betaler placeringsgebyret efter at have foretaget deres valg. Præferencerne for de kandidater, der ikke betaler placeringsgebyret, vil blive anset for ugyldige og vil ikke blive inkluderet i placeringsprocessen. Deponerede placeringsgebyrer kan ikke refunderes og kan ikke overføres af en eller anden grund.

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar