Ministeriet for familie- og socialtjenester skal rekruttere 25 kontraktansat personale

Ministeriet for Familie og Sociale Tjenester skal rekruttere kontraktansat personale
Ministeriet for familie- og socialtjenester skal rekruttere 25 kontraktansat personale

At blive ansat i provinsorganisationen under Ministeriet for Familie og Sociale Tjenester inden for rammerne af artikel 657/B i lov om embedsmænd nr. 4, i henhold til den supplerende artikel 06.06.1978 i "Principper vedrørende ansættelse af kontraktansat personale", som blev sat i kraft med Ministerrådets afgørelse af 7 og nummereret 15754/2, For titlen og antallet af tegnsprogstolkestillinger vil kontraktansatte personale blive rekrutteret gennem en professionel praksis eksamen.

For detaljer om annonce KLIK HER

Generelle betingelser

a) For at opfylde de betingelser, der er anført i underparagraffer (657), (48) og (4) i underafsnit (A) i artikel 5, stk.

b) At dimittere fra en videregående uddannelsesinstitution som minimum på bachelorniveau fra ansøgningsfristen.

c) Ret til at modtage alders-, alders- eller invalidepension fra enhver socialsikringsinstitution kazanat være fræk,

ç) ikke at være fyldt 65 år,

d) At have et dokument eller certifikat, der viser, at han kan tegnsprog på et niveau til at fungere som tegnsprogstolk fra ansøgningsfristen.

e) Mens de arbejder i stillingen som kontraktansat personale inden for rammerne af artikel 657/B i lov nr. 4, i tilfælde af at kontrakten opsiges af institutionerne på grund af at handle i strid med principperne i servicekontrakten eller kontrakten opsiges ensidigt inden for kontraktperioden, indtil der er gået et år fra opsigelsesdatoen, ikke kan genansættes.

(Deltidsansatte eller dem, der er begrænset til projektets varighed, dem, der ændrer deres titel ved at blive tildelt en stilling relateret til en kontrakteret titel udstedt i form af uddannelsesstatus, og dem, der anmoder om et stedskifte pga. ægtefælle eller helbredstilstand, der er ingen serviceenhed, der skal overføres, der er ingen serviceenhed, selvom der er den samme enhed i den enhed Dem, der ikke kan skifte plads på grund af fravær af en ledig stilling med titel og kvalifikation eller at de ikke kan opfylde de faktiske arbejdsforhold på mindst et år, er ikke omfattet af en etårig karensperiode)

Metode og varighed af applikationen

a) Kandidater vil indgive deres ansøgninger mellem 06/06/2022-10/06/2022 ved at logge ind via e-Government gennem Ministeriet for Familie og Sociale tjenester – Career Gate, Public Recruitment and Career Gate (isealimkariyerkapisi.cbiko.gov. tr). Ansøgninger, der ikke indsendes elektronisk inden for den frist, der er angivet i bekendtgørelsen, tages ikke i betragtning.

b) Der vil blive ført retslige skridt mod dem, der afgiver falske dokumenter eller afgiver erklæringer, hvis deres aftaler er foretaget, vil deres aftaler blive annulleret, og hvis der er betalt et gebyr til dem af administrationen, vil dette gebyr blive kompenseret sammen med lovlig interesse.

Modtagelse af ansøgninger og præferencer, ansøgningsmetode, evaluering af ansøgninger, nødvendige dokumenter, annoncering af resultater, eksamenstype, emne, dato, sted og annoncering af resultater og andre forhold kan findes på vores ministeriums hjemmeside, Aile.gov.tr og/eller Aile.gov.tr/pdbs og Career Gate Recruitment (isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) vil blive offentliggjort på hjemmesiden.

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar