Kapacitetsforøgelse i toglinjer på grund af offerfest

Kapacitetsforøgelse i toglinjer på grund af Eid-al-Adha
Kapacitetsforøgelse i toglinjer på grund af offerfest

Ministeriet for Transport og Infrastruktur meddelte, at der blev foretaget en yderligere kapacitetsforøgelse på 11 tusind 838 mennesker, 39 tusind 800 på højhastighedstoglinjerne og 51 tusind 638 på hovedbanen og regionaltogene, under Eid al- Adha. Ministeriet gjorde opmærksom på, at billetterne kommer til salg fra i morgen.

I den skriftlige erklæring fra ministeriet for transport og infrastruktur blev det rapporteret, at TCDD Taşımacılık AŞ øgede sin kapacitet ved at tilføje yderligere flyvninger til togene for at imødekomme den stigende efterspørgsel efter passagerer på grund af Eid al-Adha.

I redegørelsen blev det oplyst, at der i 6-dages perioden fra 15.-10. juli er tilført i alt 640 vogne til hoved- og regionaltogene, og kapaciteten er øget med 39 sæder i alt.

I erklæringen, "Izmir Blue Express, 4. september Blue Express, Eastern Express, Pamukkale Express, Konya Blue Express, Güney/Van Lake Express, Aegean Express, Erciyes Express, Toros Express, Fırat Express, Ankara Express, Island Express. Derudover har Uzunköprü-Halkalı, Kapikule-Halkalı Sædestigning blev også opnået i regionaltog.

Højhastighedstog (YHT), på den anden side, understregede, at yderligere flyvninger er ved at blive organiseret, og sagde, "I alt 7 passagerkapacitetsforøgelse blev foretaget i YHT'er, der opererer mellem Ankara-Istanbul-Ankara mellem 18. -7 juli. I samme periode blev der opnået en samlet kapacitetsforøgelse på 8 passagerer i YHT'er, der opererer mellem Konya-Istanbul-Konya. Således blev der opnået i alt 4 passagerkapacitetsforøgelser på linjerne Ankara-Istanbul og Konya-Istanbul.

I erklæringen, som meddelte, at der blev foretaget en yderligere kapacitetsforøgelse for i alt 51 tusind 638 personer, blev det understreget, at billetterne ville blive sat til salg fra i morgen.

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar