Restaureringsarbejdet af det historiske Akköprü fortsætter

Restaureringsarbejder af historiske Akkopuru i gang
Restaureringsarbejdet af det historiske Akköprü fortsætter

General Manager for Highways Abdulkadir Uraloğlu undersøgte restaureringsarbejdet af det historiske Akköprü (Kızılbey) i Ankaras Yenimahalle-distrikt på stedet. Under undersøgelsen torsdag den 16. juni modtog Uraloğlu information om undersøgelserne fra myndighederne.

Restaureringsarbejdet af den 83 meter lange historiske bro, som vides at være blevet bygget under den anatolske Seljuk-sultan Alaeddin Keykubad I, startede i 2021. Broen, der er 5 meter bred, har 7 spidsbuer. Arbejderne på broen, som afspejler de kulturelle, arkitektoniske og tekniske karakteristika fra Seljuk-perioden, er blevet afsluttet med en hastighed på 64 procent. Brorestaureringen forventes afsluttet inden for dette år.

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar