Gölcük Busterminal Udbudsresultat

Golcuk Bus Terminal Udbudsresultat
Gölcük Busterminal Udbudsresultat

Kocaeli Metropolitan Municipality afholdt et udbud for opførelsen af ​​Gölcük Bus Terminal. Arbejdet i den moderne terminal, som befolkningen i Gölcük venter spændt på, starter hurtigt med leveringen af ​​stedet efter evalueringen af ​​udbudskommissionen.

TO VIRKSOMHEDER DELTAGET

Der blev afholdt et udbud i Metropolitan Tender Hall for Gölcük Intercity Bus Terminal, der skal bygges i Gölcük Saraylı Mahallesi. Det laveste bud i udbuddet, hvor to virksomheder deltog, var 39 millioner 606 tusind TL.

13 PERSONER OG 9 PRISER

Terminalen, der skal bygges i Gölcük Saraylı Mahallesi, vil omfatte et lukket byggeområde på 2.000 kvadratmeter og et feltareal på 10.000 kvadratmeter. Der vil være 13 platforme og 9 kontorer i projektet. Arbejdet, der påbegyndes efter leveringen til det relevante firma, vil blive afsluttet inden for 400 dage.

VIRKSOMHEDER OG TILBUD

Yaşar Boligbyggeri 39 millioner 606 tusind TL
Gürtur Construction 48 millioner 845 tusind TL

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar