Den første og eneste kvindelige pilot ved det tyrkiske banemesterskab 'Seda Kaçan'

Seda Kacan, den første og eneste kvindelige pilot ved det tyrkiske banemesterskab
Den første og eneste kvindelige pilot ved det tyrkiske banemesterskab 'Seda Kaçan'

Seda Kaçan blev den første og eneste kvindelige kører til at køre efter 30 år i det tyrkiske banemesterskab arrangeret af det tyrkiske bilsportsforbund.

I år kørte en kvindelig kører for første gang i 30 år ved det tyrkiske banemesterskab arrangeret af det tyrkiske bilsportsforbund. Seda Kaçan, som har udviklet sin passion for motorsport med de træninger, hun har modtaget siden 2020, og som har vakt opmærksomhed med 2021 podier, hvoraf 10 var først, i 2 starter i Seniorkategorien af ​​det tyrkiske kartingmesterskab, som hun fulgt i 7-sæsonen, gennemførte mesterskabet som den tredje i Tyrkiet i sit første år. Seda Kaçan, som deltog i det tyrkiske banemesterskab i 2022, hvis første fodløb blev afholdt på İzmir Ülkü Park Racetrack, inden for sit team Bitci Racing, tog et vigtigt skridt hen imod at demonstrere tilstedeværelsen af ​​kvinder i motorsport med sit succesfulde løb.

Seda Kaçan, industriingeniør og leder hos PepsiCo, mener, at folk bør følge deres lidenskaber uanset deres alder eller køn, så de kan gøre en forskel i verden. "Den rigtige du tager mod!" Succesen for Seda Kaçan, støttet af Doritos, lederen af ​​snackindustrien, som altid opfordrer unge mennesker til at leve deres liv fuldt ud og realisere deres potentiale, med sin kommunikationsplatform, falder nøjagtigt sammen med mærkets hovedbudskaber.

Seda Kaçan mener, at unge kvinder i Tyrkiet ikke er modige nok til at realisere deres drømme. Med denne succes siger Seda Kaçan, at hun ønsker at give beskeden til alle unge mennesker, at "Ingen hindring kan stå i vejen for dig, hvis du vil", og fortæller sin egen historie som følger:

"Den sørgelige kendsgerning er, at 62% af unge kvinder tror, ​​at der er forhindringer foran deres drømme. Jeg var 27 år gammel, da jeg fik mulighed for at starte med motorsport. Desuden har jeg været i erhvervslivet i årevis, så jeg har ret travlt. Alligevel lod jeg ikke disse forhindringer stoppe mig. Alle listede forhindringer op foran mig, der startede denne mandsdominerede sport, desuden i denne alder. Jeg lyttede ikke til nogen, jeg svarede med mine krus. Raceroplevelse sidste sæson kazanJeg havde fulgt Turkey Karting Championship for at lære om det. Men min virkelige drøm var at køre racerløb med en bil. Dette er min drøm at vinde 5 mesterskaber i sit første år ligesom Bitci Racing i år. kazanJeg er meget glad for, at jeg gjorde det med et fantastisk hold. Hele holdet støtter mig meget, især vores teamdirektør İbrahim Okyay. Jeg sluttede det første løb 6. og det andet løb 5. i mesterskabet, som jeg vil følge hele sæsonen. Jeg er også meget glad for at kunne inspirere mine venner med de succeser, jeg har opnået i løbet.

Vi kan ikke gøre vores drømme til virkelighed på egen hånd. Det er mit vigtigste ønske til alle mine venner, at institutionernes støtte til sport og atleter bliver udbredt. I den forstand fik jeg meget støtte fra PepsiCo, den institution, jeg arbejder for. Den støtte, som PepsiCos to mærker har givet mig, er meget opmuntrende. Mange tak til mine sponsorer Doritos og Pepsi.”

Murat Kaya, sportsdirektør for det tyrkiske bilsportsforbund, beskrev Seda Kaçans passion for motorcykler som "et vigtigt skridt for kvinders tilstedeværelse i det tyrkiske banemesterskab". Murat Kaya, "Kære Seda, en af ​​de licenserede atleter i vores forbund, danner præcedens for mange af vores kvindelige atleter ved at gøre solide og hurtige fremskridt i sin bilsportskarriere på meget kort tid. Vi er overbeviste om, at Seda vil fortsætte med at være et eksempel med de skridt, det vil tage fra nu af. Vi vil altid være ved din side med vores støtte på denne vej, han har taget."

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar