Amnestyforslag for bachelor- og kandidatstuderende er udarbejdet

Amnestytilbud for bachelor- og kandidatstuderende er udarbejdet
Amnestyforslag for bachelor- og kandidatstuderende er udarbejdet

Præsident Recep Tayyip Erdoğan udtalte, at de vil fremlægge lovforslaget, kendt som "studentamnesti" i offentligheden, til godkendelse af den tyrkiske store nationalforsamling i de kommende dage.

Erdoğan udtrykte, at entusiasmen ved AK-partiets ungdomsfestival i Adana gjorde det muligt for dem at se den stærke bro mellem hans parti og ungdommen, og sagde, at han ønskede at give gode nyheder til alle unge mennesker.

Erdoğan sagde: "Vi præsenterer forslaget, som vi har arbejdet på i et stykke tid, og som er kendt som 'studerendeamnesti' i offentligheden, til vores parlaments påskønnelse i de kommende dage. Dette tilbud baner vejen for vores bachelor-, kandidat- og ph.d.-studerende, der måtte forlade deres uddannelse for at vende tilbage til deres skoler under visse betingelser. Jeg ønsker, at dette tilbud, som vil give en ny mulighed for vores unge, der ønsker at afslutte deres videregående uddannelse, vil være til gavn for alle vores studerende og vores land på forhånd.”

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar