Adana 15. juli Martyrs Bridge Et af de stolte projekter i tyrkisk teknik

Adana July Martyrs Bridge Et af de stolte projekter i tyrkisk ingeniørvirksomhed
Adana 15. juli Martyrs Bridge Et af de stolte projekter i tyrkisk teknik

Minister for transport og infrastruktur Adil Karaismailoğlu og General Manager for Highways Abdulkadir Uraloğlu og den medfølgende delegation besøgte Adana 20. juli Martyrs Bridge byggepladsen mandag den 15. juni. Vores minister, der foretog de nødvendige undersøgelser på byggepladsen og modtog information om den seneste situation fra myndighederne, afgav en udtalelse til pressen vedrørende projektet.

Udtalte, at investeringer bringer hastighed, besparelser og komfort til vores folks daglige liv, sagde vores minister; "Vi får også resultaterne af vores arbejde, og vi er stolte af at bringe dem sammen med vores nation. Vi færdiggjorde Çanakkale-broen fra 1915, et af de stolte projekter inden for tyrkisk ingeniørkunst og den længste hængebro i verden, på 4 år; præsenteret for vores nation. Lige efter det bragte vi Tokat sammen med lufthavnen. Vi åbnede Malatya Ring Road med 16 provinser. Med Phaselis-tunnelen i Antalya tilbød vi vores borgere muligheden for at få en sikker og behagelig rejse.” sagde.

"Vi åbner vores projekt i første halvdel af 2023"

Minister Karaismailoğlu, som gav tekniske oplysninger om Martyrs Bridge den 15. juli, som er under opførelse; "Vi har planlagt en investering på over 15 milliard 1 millioner lira til Martyrs Bridge den 351. juli. Vores bro er 669 meter lang og har 23 spænd. Under anlægsarbejdet sidste år; Vi udførte bropælefundering, borede pælefremstilling, gulvbjælkefremstilling, fundament elevationsbetonfremstilling. Vi har opnået en fysisk realisering på 2021 procent på broen, som vi påbegyndte byggeriet af i august 56. Vi vil tage vores projekt i brug i første halvdel af 2023.” brugte udtrykkene.

"Der vil være en stor lettelse i trafikken i den nordlige del af vores by"

Vores minister sagde, at med Martyrbroen den 15. juli, der tages i brug, vil der være en stor lettelse i trafiktætheden i den nordlige del af byen; Han understregede, at uafbrudt forbindelse af stadion til Çukurova Universitet, Alparslan Türkeş Science and Technology University, City Hospital og den eksisterende Adana-Mersin Highway vil blive sikret, og at bytrafik også vil blive meget sikrere.

"15. juli Martyrs Bridge er et af vores æresprojekter"

Vores minister understregede, at de arbejder på at tilbyde tjenester, som Adana ikke har set før, og fortsatte sin tale som følger:

”Vi krydser de ufremkommelige bjerge med de tunneler, vi laver på tværs af landet. Vi krydser dybe dale hurtigt, sikkert og økonomisk med vores viadukter og broer. Derudover bygger vi ringvejene for at aflaste bytrafikken i bykrydsningerne på vores motorveje. Nogle gange skaber vi dybt rodfæstede løsninger, der vil lette bytrafikken i lyset af vores naturlige teksturer i byen. 15. juli Cities Bridge er et af vores æresprojekter.”​

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar