Arbejdet påbegyndt på Kartepe Cable Car Project

Arbejdet påbegyndt på Kartepe Cable Car Project
Arbejdet påbegyndt på Kartepe Cable Car Project

Det længe ventede Kartepe Cable Car Project er endelig begyndt at virke. Tyrkiets første indenlandske kabelbanelinje er planlagt til at starte i 2023.

Endnu et skridt er taget i svævebaneprojektet, som beboerne i Kocaeli venter spændt på. Efter udbudsprocessen i Kartepe-svævebaneprojektet startede arbejdet i går. Derbent Neighborhood Headman Erdal Baş gav de gode nyheder fra sin sociale mediekonto.

Efter annulleringen af ​​udbuddet for Kartepe-svævebaneprojektet, implementeret af Kocaeli Metropolitan Municipality inden for rammerne af Industry Cooperation Program (SIP) under Ministeriet for Industri og Teknologi, blev udbuddet endelig gennemført i marts; Partnerskabet mellem Grand og Yapı Doppelmayr Seilbahnen modtog jobbet med et tilbud på 335 millioner TL. Kontrakten blev underskrevet den 9. juni, og virksomheden modtog projektområdet. Arbejdet med svævebaneprojektet, som forventes afsluttet inden for det næste år, er startet fra i går.

MEDFØRER 1500 PERSONER I TIMEN

Tyrkiets første indenlandske kabelbanelinje vil køre mellem Derbent og Kuzuyayla. Kabelbanelinjen vil være 4 tusind 695 meter. I projektet, hvor 2 stationer vil finde sted, vil 10 hytter til hver 73 personer betjene. Højdeafstanden på svævebanelinjen med en kapacitet på 1500 personer i timen bliver 1090 meter. Derfor bliver startniveauet 331 meter og ankomstniveauet 1421 meter. Afstanden mellem de to stationer vil blive overskredet på 14 minutter. Svævebanen skal stå færdig og taget i brug i 2023.

 

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar