'Flower Exchange'-applikation starter ved Batıkent Metro Station i Başkent

'Blomsterudvekslingsapplikation starter i hovedstaden'
'Flower Exchange'-applikation starter i Başkent

Ankara Metropolitan Municipality har tilføjet en ny til sine miljøvenlige projekter. Miljøbeskyttelses- og kontrolafdelingen, som starter applikationen 'Blomsterbytte' i Başkent den 27. juni 2022 ved Batıkent Metro Station, har også til formål at diversificere blomsterne i hænderne på hovedstadens borgere og give dem mulighed for at dele dem med andre.

Ankara Metropolitan Municipality implementerer menneskeorienterede og miljøfølsomme projekter, én efter én, i overensstemmelse med sin sociale kommuneforståelse.

Miljøbeskyttelses- og kontrolafdelingen, EGO General Directorate og ANFA Plant House lancerer i samarbejde med hinanden applikationen 'Flower Swap' i Başkent.

GRATIS BLOMSTERBYTTE OG LANDBYTTE KAN FORETAGES PÅ BYTTEPUNKTER

ABB, som vil give mulighed for gratis at bytte blomsterne i deres hænder med standene, der skal udvides på metrostationerne, starter den første ansøgning på Batıkent Metrostation fra mandag den 27. juni 2022.

Mens Miljøbeskyttelses- og Kontrolafdelingen har til formål at diversificere blomsterne i deres hjem, erstatte de blomster, de ikke har, med en anden blomst og dele dem med andre, vil borgerne også kunne drage fordel af gratis udveksling og jordudveksling med de blomster, der skal bragt fra Plantehusene, der tjener under ANFA's generaldirektorat på de byttepunkter, der skal etableres ved metrostationerne.

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar