Castrol Ford Team Turkey opnår nye præstationer i Eskişehir Rally

Castrol Ford Team opnåede nye succeser i Tyrkiet Eskisehir Rally

Castrol Ford Team Turkey, som bragte Tyrkiet det europæiske mesterskab, fastholder sit mesterskabskrav med sine unge piloter i den nye sæson, som fejrer sit 25-års jubilæum.

Castrol Ford Team Turkey opnåede mange succeser med sine unge piloter i Eskişehir ETİ (ESOK) Rally, den tredje del af Shell Helix Turkey Rally Championship, der blev afholdt mellem 23.-25. juni.

Europamesteren Castrol Ford Team Tyrkiet, der vandt rallyet med 116 specialetaper med en samlet længde på 8 km på asfalt, vandt 4 gange tidligere. Mens han konkurrerede med sine unge piloter som et fuldt hold, den 4-hjulstrukne Ford Fiesta R5 og Ali Türkkan og Burak Erdener-duoen vandt ungdomskategorien og vandt det generelle klassement, vandt andenpladsen.

Efter den ceremonielle start afholdt på Odunpazarı Evleri-pladsen torsdag den 23. juni 2022 kl. 20.30 startede Eskişehir ETİ (ESOK) Rally fredag ​​den 24. juni kl. 10.00:4 i Servis Park i Eskişehir Atatürk Stadium med 25 særlige begivenheder. blev bestået og løbet endte på Servis Park. Variable vejrforhold spillede en stor rolle på andendagen, som startede kl. 10.00:1999 lørdag den 2. juni. Ali Türkkan, født i 2, og den erfarne co-pilot Burak Erdener, som vandt European Rally Cup 'Youth' og 'Two Wheel Drive' Championships for vores land sidste år, af Castrol Ford Team Tyrkiet, tog tredjepladsen i General Klassificering, med regnforventninger og dækket i sidste løkke. Takket være deres strategi klatrede de til andenpladsen i sidste etape. Ümitcan Özdemir og hans andenpilot Batuhan Memişyazıcı, som har vundet back-to-back mesterskaber med deres Fiesta R2T-bil i 3-hjulstrækklassen i de seneste år, blev nummer fem i den generelle klassifikation. Ved at konkurrere med Ford Fiesta RXNUMXT i ungdomsklassen øgede Can Sarıhan og hans andenpilot Sevi Akal deres erfaring på asfalt og fastholdt deres XNUMX. plads.

Konkurrencen var høj i Fiesta Rally Cup

Konkurrencen var på et højt niveau med deltagelse af de nye 2017WD Rally4'ere i Fiesta Rally Cup, som har fortsat med sit nye format siden 3 og er blevet specielt organiseret til Ford Fiestas, af Castrol Ford Team Turkey.

Serhan Türkkan-Koray Akgün, der vandt Yeşil Bursa Rally i sæsonens andet løb og blev leder af Fiesta Rally Cup, vandt FRC General Classification i Eskişehir Rally, 2. etape af Shell Helix 2022 Turkey Rally Championship . Türkkan og Akgün-duoen vandt førstepladsen i Fiesta Rally3 med deres store fart og blev nummer seks i det generelle klassement.

Mens duoen Efe Ünver og Bahadır Gücenmez vandt andenpladsen i FRC General Classification, blev duoen Burak Title og Bahadır Özcan nummer tre med Fiesta Rally4. Burak Title, som konkurrerede om Turkey Rally Two Wheel Drive Championship med Ford Fiesta Rally4, var også i toppen af ​​FRC's tohjulsdrevne Fiesta.

Det iranske hold Sabre Khosravi og dets co-driver Hamed Majd, som siden sidste løb har deltaget i Fiesta Rally Cup, som også er åben for internationale atleter, vandt lederskabet med Fiesta R1T efter at have været nummer to i R1- ST-klassen i Yeşil Bursa Rally og vandt deres pokaler på podiet.

Castrol Ford Team Tyrkiet-piloter dominerede også TOSFED Rally Cup

Samtidig gav Oğuz Gürsel point til TOSFED Rally Cup, og FRC-piloterne dominerede også TOSFED Rally Cup. Levent Şapcılar-Deniz Gümüş fra Castrol Ford Team Turkey vandt førstepladsen, mens Erdem İlbayli – Soner Cevik blev nummer to. Hakan Gürel-Çağatay Kolaylı fra samme hold tog også tredjepladsen.

Castrol Ford Team Turkey var vinderen af ​​Eskişehir ETİ (ESOK) Rallyet, som blev afsluttet med afslutningsceremonien og prisuddelingen foran ESPARK lørdag den 25. juni kl. 16.42, mens Ford-mærket noterede sig i dette løb med sin præstation, holdbarhed og dybt rodfæstet historie inden for rallysport. Det blev opført som det mest foretrukne bilmærke på listen.

Vi nærmer os vores mål skridt for skridt med vores resultater i Eskişehir ETİ (ESOK) Rally

Mesterpiloten for Castrol Ford Team Turkey, Murat Bostancı, arbejder tæt sammen med holdets unge piloter ved at træne piloterne i år. Serdar Bostancı, som har været holddirektør siden holdets første dag, står også i spidsen for holdet.

Ved at overføre sine mange års erfaring i Tyrkiet og Europa til unge piloter, udtalte Bostancı, at de gennemførte den tredje del af Tyrkiet Rally, Eskişehir ETİ (ESOK) Rally, med stolte resultater. I sin vurdering sagde Bostancı: "Castrol Ford Team Turkey, som blev yngre sidste år for at støtte ungdommen i tyrkisk rallysport og er det yngste rallyhold i Tyrkiet med en gennemsnitsalder på 22, sigter mod at vinde det 25. mesterskab i dets 15. sæson. Med vores resultater i Eskişehir ETİ (ESOK) Rally nærmer vi os dette mål trin for trin. Castrol Ford Team Turkey, som kørte mere end 20 biler på samme tid i det tyrkiske rallymesterskab, vandt i år 2022 Turkey Rally Brands Championship, 2022 Turkey Rally Championship, 2022 Turkey Co-Pilots Championship, 2022 Turkey Rally Young Drivers Championship og 2022 Turkey Rally Two Wheel Drive. Han vil konkurrere om mesterskabet. Vi vil fortsætte vores kampe sammen med vores unge piloter i de kommende faser.”