CHP Bolu-borgmester Tanju Özcan udsendt med anmodning om udvisning

CHP Bolu borgmester Tanju Ozcan udsendt med anmodning om udvisning
CHP Bolu-borgmester Tanju Özcan udsendt med anmodning om udvisning

CHP Central Executive Board (MYK) besluttede at henvise Bolu-borgmester Tanju Özcan til Det Høje Disciplinærråd med en konkret udvisningsanmodning.

Den skriftlige pressemeddelelse fra CHPs næstformand for lokale myndigheder, Seyit Torun, er som følger:

"Holdninger og adfærd fremsat af Bolu-borgmester Tanju Özcan i et stykke tid bliver fulgt følsomt af vores hovedkvarter. I denne sammenhæng blev Tanju Özcan mundtligt advaret mange gange af vores hovedkvarter. Desuden blev en kvinde henvist til Det Høje Disciplinærnævn og straffet med en "advarsel" på grund af de udtalelser, hun brugte, mens hun fortalte sin hukommelse om sin landsmand. Tanju Özcans dialog, sexistiske kommentarer og bemærkninger med et kvindeligt kommunalbestyrelsesmedlem på Bolu Kommunalforsamlingsmøde den 16. maj 2022, efter hendes "advarsels"-sætning, blev grundigt evalueret på mødet i vores hovedbestyrelse den 13. juni 2022. I denne sammenhæng; Det er enstemmigt blevet besluttet at henvise Bolu-borgmester Tanju Özcan til Det Høje Disciplinærnævn med en "forsigtig" anmodning om "definitiv afskedigelse" på grund af hans holdninger og adfærd, der er uforenelig med partiets ansvar.

Hvem er Tanju Ozcan?

Tanju Özcan (født 12. december 1973, Mengen) er en tyrkisk advokat og politiker. Han fungerede som Bolu stedfortræder mellem 2011-2019. Han blev valgt som borgmester i Bolu fra det republikanske folkeparti (CHP) ved lokalvalget i 2019.

Den 12. december 1973 blev begge lærere; Han blev født i Turnaköy, Bolus Mengen-distrikt, som barn af Galip Bey og Emine Hanım. Efter sin eksamen fra Ankara Universitys Juridiske Fakultet arbejdede han som freelanceadvokat. Inden han blev valgt som suppleant, fortsatte han sit hverv som medlem af kommunalbestyrelsen og leder af Boluspor.

Han kom ind i parlamentet for første gang som Bolu-deputeret fra det republikanske folkeparti ved det tyrkiske folketingsvalg i 2011. Tyrkisk store nationalforsamling XXIV. Han var Clerk-medlem af Term Presidency Council. Han trådte igen ind i parlamentet som CHP Bolu stedfortræder ved det tyrkiske folkevalg i juni 2015, hvor intet parti kunne nå det nødvendige antal sæder for at være alene ved magten. Han kom ind i parlamentet som CHP Bolu stedfortræder ved det tyrkiske valg i november 2015. Han blev valgt som Bolu stedfortræder endnu en gang ved det tyrkiske folketingsvalg i 2018.

Han var CHP's Bolu borgmesterkandidat for første gang ved lokalvalget den 29. marts 2009, men blev ikke valgt. Efter 10 år og 3 perioder som parlamentsmedlem blev han igen nomineret til Bolus borgmester fra CHP ved kommunalvalget den 31. marts 2019. Özcan blev valgt til borgmester med 52.71 stemmer. Den 5. april 2019 overtog han borgmesterembedet fra sin forgænger, Alaaddin Yılmaz, ved at aflægge ed på Koranen efter eget ønske. Han trådte ud af parlamentet.

Han er gift, har et barn og taler flydende engelsk og mellemtysk.

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar