Çukurova smarte træninger Fortsæt

Cukurova Smart Trainings Fortsæt
Çukurova smarte træninger Fortsæt

Çukurova Isı, det førende mærke inden for strålevarmesektoren, sigter mod at imødekomme kundernes krav med en højere ydeevne med de "Çukurova Smart Trainings", som det organiserer for sine forhandlere og autoriserede tjenester.

Çukurova Isı fortsætter med at organisere kurser for sine forhandlere og autoriserede tjenester over hele landet for at øge problemløsningshastigheden for sine tjenester og for at sikre, at "Çukurova Smart"-softwaren, som den har udviklet og idriftsat for at give en unik erfaring til sine kunder, bruges mere effektivt.

Tuba Vardan, Çukurova Isı IT- og dataansvarlig, og Şener Özülkü, After-Sales Services Manager, i de anvendte træninger givet på Çukurova Isı Gebze fabrikken; Oplysninger om adgang til kundeoplysninger, kundeservicehistorik, garantiperioder, produkt- og reservedelsoplysninger, udfyldning af en fejlformular i fem trin og sporing af garantien, meddelelser fra forhandleren, undersøgelser og rapportering blev delt.

Tuba Vardan sagde, at "Vi sigter mod at levere uafbrudt service til vores kunder ved at yde mobil support til vores autoriserede tjenester med Çukurova Smart-software", sagde Tuba Vardan, "Çukurova Smart", som er designet til at opfylde kravene til moderne informationsteknologier og har en bruger -venlig grænseflade, "servis.cukurovaisi.com" via adressen; Den kan tilgås fra stationære computere eller bærbare computere, såvel som fra mobile enheder såsom tablets og smartphones, hvor som helst med internetadgang.

Understreger, at Çukurova Smart også er en interaktiv guide til autoriserede tjenester, Tuba Vardan, gennem programmet; Han oplyste, at der kan gives adgang til 'informationsbiblioteket', som omfatter dele- og arbejdspriser for alle produktgrupper, teknisk information, brochurer, videoer og produkttræninger.

Şener Özülkü, der udtalte, at Çukurova Isı sigter mod at levere perfekt kundetilfredshed med sit udbredte servicenetværk i hele landet, sagde: Ved at øge problemløsningshastigheden for vores tjenester med "Çukurova Smart"-softwaren, imødekomme kundernes krav med en højere ydeevne, således give vores kunder en unik oplevelse og forbedre vores servicekvalitet til et højere niveau. Vi sigter efter at bringe det til sagen," sagde han.

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar