Gratis cykeltransporttilladelse og regler for tog forklaret

Gratis cykeltransporttilladelse i tog fra TCDD i samarbejde med det tyrkiske cykelforbund
Gratis cykeltransporttilladelse og regler for tog forklaret

Efter anmodning fra det tyrkiske cykelforbund vil Generaldirektoratet for Statsjernbaner i Republikken Tyrkiet tillade transport af cykler på langdistance- (YHT og Mainline) og kortbanetog (Regional, Suburban-Marmaray). Cykelforbundets præsident, Emin Müftüoğlu, sagde: "Vi er taknemmelige over for ministeren for transport og infrastruktur Adil Karaismailoğlu, TCDD General Directorate og TCDD Taşımacılık AŞ General Directorate for at støtte vores kamp for spredning og accept af cykler."

Det tyrkiske cykelforbunds anmodning til cyklister om at tage deres cykler med sig, for at lette transporten af ​​deres cykler, at give ret til transport og at tildele en cykelkvote (bagageret) for at fremme og lette brugen af ​​cykler, hvilket er et miljøvenligt og sundt transportmiddel, modtog et positivt svar fra Generaldirektoratet for TCDD. Mens de bestemmelser, der er fastsat ved at tage højde for eksemplerne på cykeltransportregler over hele verden, letter transporten af ​​cyklister; de vil være et eksempel med hensyn til sundhed, miljø, økologisk balance, udstødningsfrit liv, økonomiske besparelser og lignende spørgsmål. Mens alle slags cykler (foldbar, bycykler, mountainbike) kan transporteres i off-peak timer på Suburban- og Marmaray-tog, er foldecykler tilladt at medbringe gratis på højhastighedstog og hoved- og regionaltog.

Emin Müftüoğlu: Vi vil gøre cykling nemmere og sikrere

Cykel, som indeholdt sætningerne "Vi vil gerne takke ministeren for transport og infrastruktur Adil Karaismailoğlu, Generaldirektoratet for Statsjernbaner i Republikken Tyrkiet (TCDD) og Generaldirektoratet for TCDD Transportation Inc. Forbundets præsident, Emin Müftüoğlu sagde: "Vi vil fortsætte med at kæmpe for anerkendelsen af ​​cyklen som et rigtigt transportmiddel og større brug af dette miljøvenlige, sunde transportkøretøj, og vi vil gøre livet med cykler lettere og sikrere."

Generaldirektoratet for statsjernbaner i Republikken Tyrkiet, acceptprincipperne for cykler til tog i henhold til togtyper er som følger:

Pendeltog og Marmaray-tog

 • Bortset fra søndage og helligdage vil cykler blive accepteret som lille håndbagage på tog, bortset fra spidsbelastningstider for passagerer (spidsbelastningstider) mellem 07.00-08.30 og 16.00-19.30.
 • Cykler accepteres ikke i tog i passagermyldretiden.
 • Cykler hele dagen på søndage og helligdage uden passagerer

accepteres til gratis transport.

 • Cykler accepteres til alle vogne og transporteres på en måde, der ikke hindrer passagerernes passage i de rum eller mellemrum, der er reserveret til cykeltransport, evt.
 • Ejeren af ​​cyklen er ansvarlig for eventuelle skader og tab, der måtte blive forårsaget af dem og/eller andre passagerer i elevatorer, rulletrapper, tog og tog.
 • I områder med drejekorser laves cykelpas af handicappede.

På højhastighedstog

 • Sammenklappelige cykler, der kan passe i det rum, der er reserveret til håndbagage i YHT'er, accepteres som lille håndbagage med passageren og medbringes gratis.
 • Cykler, der ikke kan foldes, må ikke transporteres på YHT'er.

Oversigt og regionale tog

 • I hoved- og regionaltog er det kun tog, der har vogn- eller vognrum i togorganisationen, ikke-foldbare cykler accepteres som lille håndbagage med passagererne og medbringes gratis.
 • Cykler, der kan foldes sammen til en størrelse, der kan passe i bagagerummet på tog, der ikke har møbler i deres organisation, accepteres som lille håndbagage med passagererne og medbringes gratis. Ikke-foldbare cykler må ikke transporteres på disse tog.
 • I tog med møbel- eller møbelkupéer i togorganisationen, i tilfælde hvor det ikke er muligt at montere de udfoldelige cykler i deres åbne form, bør deres hjul og pedaler fjernes og passagerernes størrelse reduceres.

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar