Den historiske Sakarya-bro får en dekorativ struktur

Den historiske Sakarya-bro får en dekorativ struktur
Den historiske Sakarya-bro får en dekorativ struktur

Metropolitan kommune gør den historiske Sakarya-bro, et af byens symboler, dekorativ. Broen får et nyt ansigt med det arbejde, der skal bidrage til byens æstetik.

Sakarya Metropolitan Municipality tilføjer et nyt til værkerne, der vil bidrage til byens æstetik. Metropolitan gør den historiske Sakarya-bro ved Sakarya-floden dekorativ. Efter at have renset de områder på broen og dens facader, der forårsagede det dårlige image, begyndte man at montere og male dekorative gelændere.

På facaderne udføres dekorative balustrader

I erklæringen om emnet, "Vi giver den historiske Sakarya-bro, der ligger ved Sakarya-floden, et æstetisk udseende med vores arbejde. Vi dekorerer rækværket på broen, som er et af byens symboler, i overensstemmelse med dens oprindelige form. Vi er nået til slutningen af ​​malingsprocessen. Vi vil færdiggøre vores operationer på alle fronter i løbet af kort tid. Vi vil også udføre de nødvendige vedligeholdelses- og reparationsarbejder på broens overflade. Ved afslutningen af ​​alle procedurer vil vi sætte den historiske Sakarya-bro i tjeneste for vores by i dens fornyede form.

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar