IETT gennemførte den 6. elektriske køretøjstest

IETT udfører den tredje test af elektriske køretøjer
IETT gennemførte den 6. elektriske køretøjstest

IETT Generaldirektorat udførte den 6. test af elektriske køretøjer. Det 1 meter lange Iveco-mærke E-WAY modelkøretøj, som blev testet på Istanbuls veje med sandsække i en uge, har en rækkevidde på over 12 kilometer.

Køretøjet, som blev bragt til İkitelli Garage af producenten, blev testet på buslinjer i en uge med mindst 150 kilometer sand lastet og tomt. På den sidste dag af testen underkastede İETT vicegeneraldirektør İrfan Demet, teknologiudviklingschef Burak Sevim og İETT-embedsmænd biavleren en detaljeret undersøgelse i garagen. Virksomhedens myndigheder gav også detaljerede oplysninger om køretøjet, hvis motor, motorkabine og batteriplacering blev undersøgt.

Iveco E-WAY lover med sin 120 kW motor en rækkevidde på 350 kilometer med sine 500 kWh lithium-ion-batterier. Køretøjet har en elektrisk rampe for handicappede, 3 døre, fuld aircondition, USB-porte til fører og passagerer, 24 sæder og 1 elektrisk stoleplads.

Til vedligeholdelse, reparation og effektivitetsprocesser tilbyder producenten også en "buskontrolrum"-service på sine egne faciliteter til Iveco E-WAY-bilflåder. Takket være denne online service kan alle tekniske værdier af køretøjet følges live.

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar