Istanbul Lufthavn modtog prisen 'Skytrax 2 Star Airport' for anden gang

Istanbul Lufthavn modtager Skytrax Starry Airport Award én gang
Istanbul Lufthavn modtager Skytrax 2 Star Airport Award for 5. gang

Ved at tage faste skridt fremad på verdensluftfartsscenen med de internationale priser, den har modtaget, vil IGA Istanbul Airport være i 2020 ifølge vurderingen fra Skytrax, der er vist som en af ​​de vigtigste luftfartsorganisationer. kazanI år vandt den prisen "5 Star Airport", som kazanhar bevist sin succes.

IGA Istanbul Lufthavn, Tyrkiets gateway til verden, er fortsat den tyrkiske luftfarts stolthed med de internationale priser, den har modtaget for nylig. IGA Istanbul Airport, der gentog sin succes i 2020, vandt prisen "Skytrax 5 Star Airport" i år. kazanarak var en stor succes. Inden for rammerne af "2022 World Airport Awards" modtog IGA Istanbul Lufthavn også de internationale priser for verdens mest familievenlige lufthavn, verdens bedste shoppingoplevelseslufthavn og Sydeuropas bedste lufthavn. kazanog bragte tyrkisk luftfart til toppen. İGA Istanbul Lufthavn gjorde også store fremskridt og blev nummer 8 på listen over "De bedste lufthavne i verden".

IGA Istanbul Airport, der blev registreret som en "1989 Star Airport" i 5 og 2020 af det London-baserede luftfartsinstitut Skytrax, grundlagt af International Airports Council i 2022, overgik 2022 lufthavne i 550 World Airport Awards og vandt tre priser.

Priserne bestemmes gennem World Airport Survey af lufthavnskunder med mere end 8 nationaliteter i løbet af den 100-måneders undersøgelsesperiode. Mens undersøgelsen dækker indtjekning, overførsler, shopping, sikkerhed og inspektioner på immigrationskontoret, evalueres kundeoplevelsen på tværs af lufthavnsservice og produktnøglepræstationsindikatorer.

IGA Istanbul Lufthavn nåede igen 5 stjerner efter et år

Den årlige globale kundetilfredshedsundersøgelse i lufthavnen stemmes om af kunderne, mens Skytrax, den mest prestigefyldte registrering for lufthavnsindustrien, overvåger servicekvaliteten i hele lufthavnen. Som et resultat af intensive fysiske inspektioner, der varede 3 dage, inklusive omfattende arrangementer og detaljeret forberedelsesproces, blev fortræffeligheden af ​​passageroplevelsen i IGA Istanbul Airport certificeret med den højeste score på 5 stjerner. Skytrax-inspektører er ansvarlige for parkeringspladsen, offentlig transport, hjemmeside, mobilapplikation, sikkerhed/paskontrol, basale passagertjenester, butikker, mad- og drikkevareområder, bagage, som påvirker den indgående, overførsel og indgående passageroplevelse i IGA Istanbul Lufthavn , som er det internationale knudepunkt ved at opleve ethvert touchpoint såsom reception; Han undersøgte omhyggeligt den service, der tilbydes på disse punkter, den lette adgang til service og passagerernes komfort.

I inspektionerne, hvor hvert punkt, der påvirker passagerernes rejseoplevelse, bliver grundigt evalueret, basale processer såsom sikkerhed, check-in, pas, told, rengøring, bagageudlevering, såvel som grundlæggende tjenester, mad- og drikkeområder, indkøbspunkter, lounger osv., er inspiceret i detaljer af eksperter.

“IGA Istanbul Lufthavns servicekvalitet er blevet certificeret!”

Ved at deltage i prisoverrækkelsen afholdt som en del af Passenger Terminal EXPO-begivenheden i Paris, Frankrigs hovedstad, torsdag den 16. juni 2022 afgav IGA Digital Services and Trade udtalelser vedrørende registreringen af ​​IGA Istanbul Lufthavn med 5 stjerner for anden gang og bliver anset for at være værdig til tre store priser Ersin Inankul, vores vicedirektør med ansvar for; "Som IGA Istanbul Lufthavn fortsætter vi med at repræsentere Tyrkiet på den internationale arena. Selvom vi stadig er en meget ung institution, er kvaliteten af ​​den service, vi leverer til vores passagerer, blevet certificeret for anden gang af en vigtig verdensomspændende luftfartsmyndighed som Skytrax. Som İGA øger vi det niveau af rejsetilfredshed, vi har opnået dag for dag. Takket være denne tilgang bliver vi fortsat belønnet af internationale myndigheder. Vi vil især udvikle os ved at sætte kundefokus i vores lufthavn i centrum, og vi vil fortsat betjene fra 7 til 77 sammen med vores globale transfercentermission. Udover at være en 5-stjernet lufthavn vandt vi også verdens mest familievenlige lufthavn, verdens bedste shoppingoplevelseslufthavn og Sydeuropas bedste lufthavnspriser, og overgik 2022 lufthavne i 550 World Airport Awards. Alle disse dyrebare og prestigefyldte priser er et vigtigt bevis på, hvor meget luftfartsmyndighederne, især vores passagerer, har tillid til IGA og Istanbul Lufthavn. Vi er stolte og glade på vores lands vegne over, at vi endnu en gang hejste vores lands flag til tops, og vi var i stand til at opnå sådan en succes.” Skytrax CEO, Mr. Edward Plaisted, sagde: "Dette er en vigtig pris. kazanVi lykønsker IGA Istanbul Lufthavn for dens succes. Den modtager fortsat store priser som verdens mest familievenlige lufthavn, verdens bedste shoppingoplevelseslufthavn og Sydeuropas bedste lufthavn. Disse priser viser tydeligt, at IGA Istanbul Lufthavn tilbyder et højt niveau af kundetilfredshedsstandarder på disse områder. Den mest familievenlige lufthavnskategori er en ny pris skabt i 2022 og denne pris fra IGA Istanbul Lufthavn kazanDet er en fremragende præstation,” sagde han.

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar