Izmir Midilli skibsekspeditioner startede

Izmir Mytilene krydstogter startede
Izmir Midilli skibsekspeditioner startede

Izmir Metropolitan Kommune fortsatte med at arbejde i tråd med Izmir Metropolitan Municipalitys borgmester Tunç Soyers mål om at gøre Izmir til en verdensby, og Izmir Metropolitan Municipality accelererede havturismen. kazanstartede Izmir-Midilli flyvninger. Ihsan Alyanak passagerskib, der betjener under İZDENİZ, afgik fra İzmir Alsancak Havn med næsten 50 passagerer. Skibet vender tilbage fra Lesbos på søndag.

Izmir Metropolitan Municipality accelererede havturismen. kazanstartede Izmir-Midilli flyvninger. Den første af ekspeditionerne koordineret af İZDENİZ Generaldirektorat blev foretaget i dag. İZDENİZ Bestyrelsesformand Hakan Erşen og İZDENİZ General Manager Ümit Yılmaz sagde farvel til İhsan Alyanak-skibet, der afgik fra İzmir Alsancak Havn med næsten 50 passagerer. İhsan Alyanak afgår fra İzmir Alsancak Havn kl. 09.30:2 hver fredag ​​i løbet af sommeren og ankommer til Lesbos efter en 45 timers og 17.30 minutters rejse. Skibet vil afgå fra Lesbos til Izmir kl. XNUMX om søndagen.

Erşen: "Vi er meget glade"

Acceleration til havturisme efter pandemien kazanİZDENİZ Bestyrelsesformand Hakan Erşen, som udtalte, at de tæller dagene til at starte ø-ekspeditionerne, sagde: "Vi er meget glade. Som familien İZDENİZ har vi ventet på denne dag i to år. Vi organiserede disse ekspeditioner i overensstemmelse med vores præsident Tunç Soyers vision. Vi foretog vores første rejse, vi startede med omkring 50 passagerer. Held og lykke,” sagde han.

Yılmaz: "For første gang i 17 år"

Ümit Yılmaz, General Manager for İZDENİZ, sagde: "I dag udfører vi de første ekspeditioner mellem İzmir, den tredje mest folkerige by i vores land målt i indbyggertal, og Lesbos, den tredjestørste ø i Grækenland. En ret vigtig dag. Vi planlagde at lave 12 ekspeditioner fra Izmir. Vi kan gensidigt øge antallet af rejser mellem Izmir-Midilli og Midilli-Izmir i henhold til de modtagne krav. Dette er den første afgang fra Izmir Havn af vores eget krydstogtskib med det nationale flag siden 2005. 17 år senere... Derfor bliver det vigtigere. Denne praksis vil sætte et eksempel, antallet af skibe, der ankommer til Izmir, vil stige. Jeg vil gerne takke vores præsident Tunç Soyer for hans støtte fra planlægningen af ​​ekspeditionen til sidste øjeblik. Jeg vil også gerne takke støtten fra vores transportafdeling, vores İZDOĞA-virksomhed og TÜRSAB.”

Tur-returbillet koster 85 euro

Billetter udbydes til salg online på Bilet.izdeniz.com.tr. Derudover kan billetter købes i hånden fra İZDENİZ salgskontor åbnet i İzmir Alsancak Port. De, der ønsker at få detaljerede oplysninger, kan ringe på 0501 535 3535 eller sende en e-mail til midilli@izdeniz.com.tr. Borgere med grønne pas og Schengen-visa nyder godt af ponyture. Tur-returbilletten koster 85 euro, og envejsbilletten koster 50 euro. Der er 7% rabat for børn i alderen 12-50 år. Børn i alderen 0-6 år kan rejse gratis.

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar