Stjernepiger fra Mercedes-Benz Türk kom sammen i Istanbul

Mercedes Benz Turkun Star Girls samlet i Istanbul
Stjernepiger fra Mercedes-Benz Türk kom sammen i Istanbul

"Every Girl is a Star", som Mercedes-Benz Türk lancerede sammen med Association for Supporting Contemporary Life i 2004, vokser sig fortsat stærkere og stærkere.

25 Star Girls fra Adana, Antep, Kırşehir, Samsun og Çanakkale, Mercedes-Benz Türk administrerende direktør Süer Sülün og ÇYDD bestyrelsesmedlem for stipendier Prof. Dr. De kom sammen til morgenmaden arrangeret af Cihan Tansel Demirci.

Mercedes-Benz Turks administrerende direktør Süer Sülün sagde: "Vi er meget glade for at kunne støtte vores unge mennesker, som vil etablere fremtiden for vores land med vores viden, erfaring og muligheder."

ÇYDD Scholarship Unit Ansvarlig bestyrelsesmedlem Prof. Dr. Cihan Tansel Demirci sagde: "På denne rejse vil vi komme videre med Mercedes-Benz Türk-familien og sikre, at vores unge piger får den magt, de fortjener på alle områder; Vi sigter mod at give kvinder lige muligheder i det sociale og økonomiske liv, hvor mænd har privilegier."

Mercedes-Benz Türk støtter den økonomiske udvikling i Tyrkiet i 55 år med dets beskæftigelse, investeringer, eksport og finansielle bæredygtighed, og støtter også styrkelsen af ​​kvinder i det sociale og økonomiske liv med sine forskellige programmer. I denne sammenhæng fortsætter programmet "Every Girl is a Star", som blev lanceret i 2004, med at vokse sig stærkere hvert år. "Lige muligheder for muligheder; Mercedes-Benz Türks program startede med at støtte 17 piger i 200 provinser med Association for Supporting Contemporary Life (ÇYDD) og fejrer sit 18-års jubilæum med tilgangen "bæredygtig udvikling er uundværlig for vores fælles fremtid og fælles velfærd".

Byder Yıldız Girls velkommen i deres traditionelle Istanbul-besøg den 23. juni 2022, Mercedes-Benz Türk; Det samlede 25 Star Girls fra Adana, Antep, Kırşehir, Samsun og Çanakkale i Istanbul. Mercedes-Benz Türk administrerende direktør Süer Sülün, ÇYDD Scholarship Unit Ansvarlig bestyrelsesmedlem Prof. Dr. Cihan Tansel Demirci og ÇYDD næstformand Atty. På mødet afholdt med deltagelse af Sedat Durna blev den seneste opdaterede information om Every Girl is a Star-programmet også delt.

Mercedes-Benz Türk administrerende direktør Süer Sülün sagde i sin tale: "Alle vores bestræbelser er at støtte den bæredygtige udvikling af Tyrkiet, at styrke de unge generationer og at bygge en bedre verden sammen. Den unge generation af vores land bærer den energi, der vil etablere fremtiden for vores land. Vi støtter derimod meget gerne vores unge med vores viden, erfaring og muligheder. Vi er i #almayana af Tyrkiets unge generationer. For vi ved det; men vi kan #altid gå med dem."

ÇYDD Scholarship Unit Ansvarlig bestyrelsesmedlem Prof. Dr. Cihan Tansel Demirci sagde på den anden side: "På denne rejse, vi påbegyndte for at uddanne vores kvindelige studerende, bevæger vi os fremad med Mercedes-Benz Türk-familien og sikrer, at vores unge piger får den magt, de fortjener på alle områder ; Vi sigter mod at give kvinder lige muligheder i det sociale og økonomiske liv, hvor mænd er privilegerede. Projektet, der startede for 18 år siden med 200 kvindelige studerende, er støttet af Mercedes-Benz Türk samt forhandlere, leverandørindustrivirksomheder og Mercedes-Benz Türk-ansatte. Takket være denne støtte har vi nået 60 tusinde gymnasiepiger og 6 unge kvindelige universitetsstuderende fra 850 provinser i Tyrkiet, og vi har håb for den moderne fremtid."

Udviklingen af ​​Star Girls støttes

Hvert år modtager 200 kvindelige studerende, hvoraf 1.000 er universitetsstuderende, uddannelsesstipendier fra Mercedes-Benz Türk i Every Girl is a Star-programmet, som blev igangsat i tråd med målet om, at "kvinder i Tyrkiet kan arbejde med mænd i alle felt med lige sociale og økonomiske forhold”. Ud over uddannelsesstipendier deltager studerende også i forskellige programmer designet til deres personlige og faglige udvikling.

Med de personlige udviklingsworkshops, der startede i 2013, er 33 provinser blevet besøgt indtil videre, og personlig udviklingstræning er blevet givet til mere end 800 Star Girls. Siden 2004 har mere end 400 Star Girls været vært i Istanbul med forskellige kulturelle begivenheder. Med de informationsteknologier og kodningsuddannelser, der startede i 2018, blev mere end 250 forskere uddannet.

Der skabes jobmuligheder for kandidater til stjernestipendiater

Studerende, der afslutter deres uddannelse ved at modtage et stipendium fra Every Girl is a Star-programmet, har også mulighed for at blive ansat hos Mercedes-Benz Türk. 20 procent af kvinderne, der arbejder i produktionen i virksomheden, er studerende, der har afsluttet deres uddannelse med Every Girl is a Star-programmet.

Mercedes-Benz Turk arbejder for ligestilling

Mercedes-Benz Türk, med en kvindeandel på over 2021 procent i kontoransatte i 30, bevæger sig fremad i overensstemmelse med målene for sin paraplyvirksomhed Daimler Truck med hensyn til kvinders beskæftigelse. Mercedes-Benz Türk, som har sat forskellige mål for at sikre ligestilling mellem kønnene i virksomheden, overvåger også implementeringen af ​​disse mål. Virksomheden, der udfører omfattende undersøgelser inden for rammerne af "Management of Differences" iværksat i 2008; Ved at underskrive Daimler Trucks "Global Compact" og "Social Responsibility Principles" og udgive "Code of Conduct", har den sikret sit engagement i ligestilling mellem kønnene på højeste niveau.

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar