Minister Yanık: Hjemmeplejehjælp indsat på konti

Minister Yanik hjemmeplejehjælp indsat på konti
Minister brænder hjemmeplejehjælp indsat på konti

Vores minister for familie og sociale tjenester, Derya Yanık, meddelte, at de har indsat i alt 1 milliard 289 millioner TL hjemmeplejehjælp på konti i denne måned til svært handicappede borgere og deres familier med behov for pleje.

Minister Derya Yanık mindede om, at de udfører støtteprogrammer primært for at yde omsorg for handicappede i familiemiljøet og sagde: "Vi implementerer menneskeorienterede og rettighedsbaserede servicemodeller, så vores handicappede borgere fuldt ud og effektivt kan deltage i sociale liv og leve selvstændigt. Blandt disse modeller har hjemmehjælp en vigtig plads.” sagde.

Bemærker, at de støtter de handicappede, der bor med deres familier, med servicemodeller som dagtilbud og hjemmehjælp.
Minister Yanık sagde: "Med hjemmeplejehjælpen, som blev indledt i 2006 med ideen om at støtte handicappede primært med deres familier, støtter vi også vores borgere, der har brug for pleje og ikke kan arbejde, fordi de tager sig af dem." brugte sætningerne.

Minister Yanık minder om, at der betales en månedlig betaling på 2.354 TL pr. modtager, der tager sig af sin handicappede slægtning, der har behov for pleje, sagde minister Yanık: "Vi har indbetalt i alt 1 milliard 289 millioner TL i hjemmeplejehjælp denne måned for at yde økonomisk støtte til de svært handicappede borgere og deres familier med behov for pleje. I denne måned har 547 tusinde borgere nydt godt af hjemmehjælp. Jeg ønsker, at betalingerne vil være til gavn for alle vores handicappede borgere." sagde.

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar