Tyrkisk Restaurant El Turco modtager Michelin-prisen i Amerika

Tyrkisk Restaurant El Turco modtog Michelin-prisen i Amerika
Tyrkisk Restaurant El Turco modtager Michelin-prisen i Amerika

Anerkendt som verdens største autoritet inden for fødevare- og drikkevareindustrien, tildelte Michelin El Turco, som åbnede i Miami sidste år, Bib Gourmand-prisen og tilføjede den til Michelin-restaurantguiden, som er meget svær at komme ind på.

El Turco, ejet af Nurdan Gür Yüzbaşıoğlu og Gökhan Yüzbaşıoğlu, blev anset for værdig til denne pris med sin moderne tyrkisk-osmanniske menu.

Nurdan Gür Yüzbaşıoğlu, grundlæggeren af ​​El Turco, sagde i en erklæring; ”Tyrkerne har lagt stor vægt på at spise og drikke fra fortiden til nutiden, og de civilisationer, vi interagerede med i den historiske proces, prægede vores spise- og drikkekultur. Vi lavede vores menu, som vi skabte med indflydelse fra denne kultur, speciel for El Turco med små detaljer og blandede denne menu med tyrkisk gæstfrihed. Det er meget vigtigt for os at modtage Bib Gourmand-prisen, fordi det er en pris, der gives til steder, der serverer lækker og velpræsenteret mad lavet af kvalitetsråvarer til en overkommelig pris.

Vores mål ved åbningen af ​​El Turco var at tilbyde god mad med en overkommelig prispolitik, og det faktum, at dette mål blev evalueret og belønnet af Michelin, gjorde os både stolte og motiverede. Vi vil bruge denne motivation som en drivkraft til at gøre det bedre og vokse.”

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar