Bursa Metropolitan Municipality President's Cup BUSKI Informationsbehandling

Bursa Metropolitan Municipality Presidential Cup BUSKI Informationsproces

Arrangeret af Bursa Metropolitan Municipality for at styrke den interne kommunikation, '7. President's Cup' fodboldturnering sluttede efter hårde kampe. I finalen i turneringen, hvor 57 hold og 624 personer deltog, vandt BUSKİ Bilgi Islem pokalen.

For at fortsætte sit arbejde på mange områder fra infrastruktur til overbygning i Bursa, fortsætter Metropolitan Kommune også sine sociale aktiviteter for at øge motivationen af ​​personalet. I denne sammenhæng er '16. President Cup's fodboldturnering blev afholdt. I turneringen afholdt på Aticilar Sports Facilities med deltagelse af Bursa Metropolitan Municipality og alle dens tilknyttede selskaber, konkurrerede 05 hold voldsomt. Mens i alt 7 personer deltog i turneringen, blev der spillet 52 fodboldkampe. I finalen i turneringen; BUSKI Data Processing, der besejrede BUSKI Electricity, Machinery, Material Supply Department, blev vinderen af ​​pokalen. Mens tredjepladsen i turneringen blev taget af Constabulary 624, blev Tulumbacılar 160 den fjerde. Parks and Gardens Branch Directorate blev valgt som turneringens mest gentlemanske hold. Foruden pokal og medalje fik mesterholdet et gavekort på 2 tusind TL, andenpladsen med pokal og medalje, 1714 tusind TL, tredjepladsen med pokal og medalje, 12 tusind TL, og det fjerde og det mest gentlemanhold fik et gavekort på 9 tusind TL. .

Til trofæceremonien afholdt i slutningen af ​​turneringen; Bursa Metropolitan Municipalitys borgmester Alinur Aktaş, generalsekretær Ulaş Akhan, BUSKİ General Manager Güngör Gülenç, afdelingsledere, virksomhedsledere og personale deltog.

Metropolitan Kommunes borgmester Alinur Aktaş sagde, at de arbejder sammen med Metropolitan Kommunes personale med en intens indsats 365/7, 24 dage om året, for at gøre byen smukkere og mere beboelig. Præsident Alinur Aktaş bemærkede, at hver eneste af de 13 ansatte satte deres sved og kræfter i tjenesterne, og sagde: "Vi har et godt team. På trods af alle de vanskeligheder, vi oplever i verden, har vi som Bursa Metropolitan Municipality udført gode værker. Vi organiserer sådanne aktiviteter for at øge kommunikation, motivation, tillid og effektivitet blandt vores personale. Vi vil fortsætte med at tjene befolkningen i Bursa og stå til deres rådighed. Jeg vil gerne takke jer for den indsats, vi har lagt i at kontakte institutionen med hvert punkt og celle i byen. Jeg lykønsker alle vores medarbejdere, der deltog i turneringen."