Tranquil Kano Tyrkiet Championship afholdt i Eskişehir tager vejret

Rolige tyrkiske kanomesterskab afholdt i Eskisehir tager vejret

"Sluggish Canoe Turkey Championship" afholdt i Eskişehir i samarbejde med det tyrkiske kanoforbund og Eskişehir Metropolitan Municipality oplevede stor begejstring. Efter de betagende løb modtog de vindende hold og atleter deres priser ved en ceremoni. Mehmet Ali Duman, en atlet fra Eskişehir Metropolitan Youth and Sports Club, blev mester i C1-kategorien og blev den 2. i Tyrkiet som et hold.

Eskişehir Durgunsu Canoe Turkey Championship, som er inkluderet i 2022-programmet for det tyrkiske kanoforbund, blev gennemført med 1000, 500 og 200 meter løb i kategorierne "Voksne, Juniorer, Stjerner, Juniorer, Mini-Kids Mænd og Kvinder".

14 klubber og 29 atleter fra 265 provinser konkurrerede om medaljer i mesterskabet i Sarısungur Pond, som blev realiseret af Metropolitan Municipality i Mamuca, Odunpazarı-distriktet, og som også har en olympisk kanobane og automatisk udgangssystem.

Befolkningen i Eskişehir, som kom til Sarısungur-dammen med busringtjenester og private køretøjer til mesterskabet, som var vidne til voldsomme kampe i 3 dage, fulgte denne særlige spænding tæt.

Mens mesterskabets 1. dag blev afsluttet med 1000 meter kvalifikations- og finaleløb, blev der afholdt 2 meter kvalifikations- og finaleløb på 500. dagen, og 3 meter eliminations- og finaleløb blev afholdt på 200. dagen.

Efter løbene, som var vidne til en stor kamp, ​​fik de atleter og hold, der nåede mesterskabet, deres priser ved en ceremoni.

Eskişehir Metropolitan Youth and Sports Club atlet Mehmet Ali Duman blev mester i C1-kategorien på 200 meter og 500 meter ved det tyrkiske mesterskab. Eskişehir Metropolitan Youth and Sports Club blev nummer 2 i Tyrkiet i kategorien store mænd som et hold.

medaljer til de atleter, der rangerede i løbene og deres pokaler til klubberne; Eskişehir Metropolitan Municipalitys viceborgmester Mustafa Önder, Eskişehir Metropolitan Youth and Sports Club præsident Oğuzhan Özen, Eskişehir Metropolitan Municipalitys afdelingsleder for ungdoms- og sportstjenester Mehmet Ali Çeliksoy, embedsmænd og protokolmedlemmer i det tyrkiske kanoforbund.

De atleter, der deltog i løbene, takkede Eskişehir Metropolitan Municipality for at være vært for dem og sagde: "Vi havde et fremragende mesterskab med alt, både før og efter løbet, såvel som faciliteterne. Vi vil gerne takke borgmesteren i Metropolitan Municipality, Yılmaz Büyükerşen, og dem, der har bidraget til organisationen."