Yedikule Hisarı var vært for organisationen 'Drone Races Victory Cup'

Yedikule Hisari var vært for Drone Races Victory Cup Organisation

De sidste konkurrencer i Drone Races Victory Cup-organisationen arrangeret af Fatih Kommune er blevet gennemført. Vinderne af konkurrencen modtog deres priser af Fatih-borgmester Ergün Turan.

Drone Races Victory Cup-organisationen arrangeret af Fatih Kommune sammen med Tech Drone League sluttede efter de sidste løb i går aftes. Organisationen, som var vært for Fatih Kommune i Yedikule-fæstningen, blev afholdt i et historisk sted for første gang. På den første dag konkurrerede dronepiloterne i trænings- og kvalificerende omgange, og på den anden dag nåede de mesterskabet med kvalifikationsløbene. De sidste løb blev afholdt i aftentimerne på en 12 kvadratmeter stor bane, specielt oplyst med LED'er, omgivet af tusinde kvadratmeter sikkerhedsnet, bestående af 11 forhindringer og 3 sving. Billederne i piloternes briller vil blive transmitteret live på LED-skærmene på scenen, og publikum delte piloternes begejstring. I holdløbskategorien vandt Eren Çolak og Batuhan Koç fra det blå hold førstepladsen med 6 tusind TL, Hüseyin Yılmaz Çimen og Özgür Can Özçelik fra det grønne hold vandt andenpladsen med 3 tusind TL, og Hüseyin Ablak og Deniz Sarel fra det gule hold vandt tredjepladsen med 2 tusind TL. I den individuelle kategori vandt Hüseyin Ablak førstepladsen med 3 tusind 500 TL, Hüseyin Yılmaz var den anden med 2 tusind TL og Eren Çolak var den tredje med 500 XNUMX TL. Fatih-borgmester Ergün Turan deltog også i prisoverrækkelsen, der blev afholdt efter de sidste løb og overrakte deltagerne deres priser.

Fatih-borgmester Ergün Turan sagde: "Dron-løb, måske den seneste teknologiske fase, blev afholdt her i Yedikule-fæstningen i en vigtig del af vores Fatih. Det var en god organisation, 48 hold deltog i denne organisation. Unge mennesker fra hele Tyrkiet, fra alle aldersgrupper, fra alle erhverv, fra fem forskellige ligaer om droner deltog. Der var meget fornøjelige konkurrencer her. Det var en anderledes oplevelse for dem på dette historiske sted. Jeg deltog både på den første dag og så den sidste konkurrence i dag. Formålet med disse konkurrencer er at øge de unges interesse for teknologi. Vi har virkelig dygtige unge mennesker. Jeg håber, vi kan lave denne konkurrence her næste år. Unge i Tyrkiet er meget interesserede i teknologi, men jeg tror, ​​at de unges interesse for teknologi vil stige endnu mere gennem konkurrencer.