Alstom-sporvogne i Cuenca transporterer 19.000 passagerer om dagen

Alstom-sporvogne i Cuenca transporterer passagerer dagligt
Alstom-sporvogne i Cuenca transporterer 19.000 passagerer om dagen

Alstom, verdens førende inden for smart og bæredygtig mobilitet, fejrer to års succesfuld drift af sin sporvogn i Cuenca, Ecuador. Systemet har været officielt operationelt siden 22. september 2019 og transporterer i øjeblikket omkring 19.000 passagerer om dagen. Ifølge kommunen Cuenca, som er ansvarlig for drift og vedligeholdelse af systemet, er målet at nå 40.000 daglige passagerer.

Transportsystemet, der opererer i Cuenca, hvis historiske befæstede by blev erklæret som verdensarvssted af UNESCO i 1999, er blevet en ny turistattraktion og bruges af lokale og udenlandske turister såvel som dem, der kommer fra Cuenca.

Javier Díaz, Cuenca Tram Project Director for Alstom, sagde: "Vi er meget glade og stolte over den succesrige og uafbrudte drift af Alstom-sporvognen i Cuenca i to år, især velvidende at vi bidrager til byens smarte og bæredygtige mobilitet . Kommunen giver mange fordele til sine borgere med levering af et kvalitetsprodukt og -system i partnerskab med vores klient.”

Alstom og dets konsortiumpartnere har indgået kontrakt om at designe, levere, integrere og teste det komplette system, herunder 14 Alstom Citadis-sporvogne, strømforsyningssystem, lagerudstyr, telekommunikations- og jernbanesignaludstyr. I alt er der 20.4 stoppesteder langs sporvognsnettet fordelt på 27 kilometer. Ruten går gennem vigtige steder i Cuenca, såsom El Arenal-markedet, et travlt kommercielt knudepunkt, det historiske centrum, busstationen, Mariscal Lamar Lufthavn og byens industripark.

Hver enhed af Alstom Citadis-sporvognen er 33 meter lang og svarer til den nye generation af denne type moderne, hurtig, støjsvag, inkluderende og lav CO2-udledning. Hver Citadis-sporvogn er i stand til at transportere op til 215 personer, der forskyder tre busser eller hvad der svarer til 280 private køretøjer. Dette, kombineret med det faktum, at systemet er et elektrisk mobilitetssystem, hjælper med at reducere drivhusgasforurening og kulstofemissioner.

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar