Alstom vil udstyre 120 lokomotiver i SNCB's flåde med næste generations ETCS-teknologi

Alstom SNCB vil udstyre lokomotivet i sin flåde med næste generations ETCS-teknologi
Alstom vil udstyre 120 lokomotiver i SNCB's flåde med næste generations ETCS-teknologi

Alstom, verdens førende inden for bæredygtig og smart mobilitet, har vundet en kontrakt på design, levering og vedligeholdelse af den seneste generation af ETCS* niveau 120 signalsystem (Basic 18) til SNCB's 2 HLE3 lokomotiver i kommerciel service. Belgien, Luxembourg, Frankrig og Tyskland. ETCS-systemet vil blive suppleret med nationale funktioner for at tillade tog at cirkulere i Belgien (TBL1+) og Frankrig (KVB).

Oprindeligt skabt til at harmonisere grænseoverskridende jernbanetrafik, øger ETCS Level 2 togenes hastighed, punktlighed og kapacitet i fuld sikkerhed. Den mest avancerede version af Level 2 (Basic 3) har optimerede bremsekurver for maksimal driftsydelse og øget passagerkomfort. Denne version forbedrer også den odometriske ydeevne, hvilket gør det muligt for chauffører at vælge den passende hastighed i nøje overensstemmelse med SIL50129, det højeste sikkerhedsniveau under EN 4.

Alstom Groups signalanlæg i Charleroi er et globalt center for ekspertise og vil være ansvarlig for konstruktionen af ​​forskellige signalsystemer og levering af udstyr om bord. Det vil også yde vedligeholdelse i en periode på 10 år, inklusive reservedele og reparationer. Projektet starter i oktober 2022 og varer i 3 år.

Bernard Belvaux, administrerende direktør for Alstom Benelux, siger: "Alstom er glad for at fortsætte sit samarbejde med SNCB og støtte dem i at gøre digitaliseringen af ​​deres vogne til en realitet."

Underskrivelsen af ​​denne kontrakt bekræfter Alstoms førende position på markedet for jernbanesignalsystemer. I Europa har mere end 60 % af togene udstyret med en europæisk fremstillet ETCS valgt et Alstom-system. Alstom udstyrer en stor del af SNCB's flåde i Belgien og bidrager aktivt til moderniseringen af ​​Infrabel-jernbaneinfrastrukturen.

Denne seneste generation af niveau 2 togkontrol- og kontrolsystem er blevet implementeret med succes i elektriske lokomotiver, der drives af Alstom i Norge og Ceske Drahy i Tjekkiet. Det bruges i øjeblikket på Deutsche Bahns højhastighedstog på tværs af Tyskland og på rivalernes S-Bahn-pendlertog i Alstom- og Stuttgart-regionen, samt på forskellige projekter i Spanien, England, Indien og Australien.

ETCS: European Train Control System

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar