16 atleter vil repræsentere Tyrkiet ved europæiske mesterskaber i langrend

Atlet vil repræsentere Tyrkiet i EM i langrend
16 atleter vil repræsentere Tyrkiet ved europæiske mesterskaber i langrend

Det 16-personers tyrkiske langrendshold, som skal konkurrere i det europæiske langrendsmesterskab i Torino, er fastlagt. Atleter, der vil bære halvmånestjernetrøjen ved de europæiske langrendsmesterskaber, der afholdes i La Mandria Park i Torino den 11. december, er blevet offentliggjort. Som et resultat af den tekniske evaluering foretaget efter det tyrkiske langrendsmesterskab i Adana, dukkede Tyrkiets 16 mand store Torino-hold op.

På halvmånestjerneholdet vil europamesterstjerneatleten Yasemin Can kæmpe om det femte europæiske langrendsguld. Can brød ny jord i mesterskabets historie ved at vinde det store kvindeløb fire år i træk mellem 2016-19. Den tyrkiske mester Özlem Kaya-Alıcı, den tidligere europæiske U20 langrendsmester Emine Hatun Tuna-Mechaal og Sabriye Güzelyurt deltager også på det store kvindehold.

Aras Kaya, sidste års andenplads og guldvinder i 2016 og 2019, skal igen kæmpe om mesterskabet. Tyrkiets mester Ramazan Baştuğ, Sezgin Aras og Ersin Tekal skal spille på Tyrkiets store herrehold, som sigter mod podiet på holdet.

Udover voksne vil Tyrkiet konkurrere som et hold i U20-alderen, og en atlet vil konkurrere i U23.

Nationals har vundet 2013 guld-, 22 sølv- og 10 bronzemedaljer i European Cross Country, hvor de ikke er vendt tilbage uden medalje siden 15. Tyrkiet er vært for mesterskabet, som afholdes i Bruxelles næste år, i Antalya i 2024.

TYRKIEST TURIN PERSONALE

U20 kvinder: Ayça Fidanoğlu, Edibe Yağız, Pelinsu Şahin, Sıla Ata
U20 mænd: Enbiya Yazici, Ismail Tasyurek, Taner Tunctan, Utku Goler
U23 mænd: Ramazan Bastug
U23 kvinder: Sabriye Guzelyurt
Store mænd: Aras Kaya, Ersin Tekal, Sezgin Atac
ældre kvinder: Özlem Kaya-Alıcı, Yasemin Can, Emine Hatun Mechaal

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar