Minister Akar: '254 terrorister neutraliseret i Operation Claw Sword'

Minister Akar Pence neutraliserede terrorister i Kilic-operationen
Minister Akar '254 terrorister neutraliseret i Claw Sword Operation'

Hulusi Akar, minister for nationalt forsvar, flyttede straks fra parlamentet til landstyrkens kommandooperationscenter, efter at mødet med ministeriet for nationalt forsvars budget for 2023 var afsluttet i den parlamentariske plan- og budgetudvalg.

Minister Akar holdt sammen med generalstabschefen general Yaşar Güler og landstyrkens øverstbefalende general Musa Avsever et videotelekonferencemøde med cheferne for enhederne på grænselinjen. Minister Akar modtog en orientering om den seneste situation på området og gav instruktioner.

Minister Akar sagde, at Operation Claw-Sword, som startede med den største, mest omfattende og effektive luftoperation i sidste periode, fortsatte med succes, "Operationen fortsætter med straffeskyderier med luft- og landbrandstøttekøretøjer. Indtil videre er 471 mål blevet bragt under beskydning i operationen, og 254 terrorister er blevet neutraliseret." han sagde.

Minister Akar påpegede, at terroristerne blev ramt i et hjørne efter de tyrkiske væbnede styrkers operationer, og sagde: "Terroristerne angreb civile mål. Vi vil gøre dem tavse så hurtigt som muligt. Vi har oplevet det samme i Kilis, Hatay og Reyhanlı tidligere. Da vi ryddede ud over grænserne, kom vi til et punkt i denne henseende." brugte sætningerne.

Minister Akar påpegede, at terrororganisationen og dens tilhængere i ind- og udland, såvel som fokus for oprør og fortræd, forsøger at sprede desinformation, som det er tilfældet efter hver vellykket operation af de tyrkiske væbnede styrker i kampen mod terrorisme .

»De forsøger at overskygge de tyrkiske væbnede styrkers succes i kampen mod terrorisme med bagvaskelse, oprør og fortræd. Jeg gentager, at det eneste mål for TAF er terrorister og strukturer, der tilhører terrorister. Med enhver af vores etniske, religiøse, sekteriske grupper; Vi har ingen problemer med vores kurdiske og arabiske brødre. Vi har kun ét mål, og det er terrorister. Hvem er de? PKK/YPG/PYD, DEASH. Hvem det end er. Opgørelsestid for terrorister. De vil se, at der ikke vil blive spillet spil med de tyrkiske væbnede styrker. Vi vil kræve en beretning om hver bloddråbe fra vores martyrer, børn der mistede livet, lærere og borgere.”

Minister Akar bemærkede også, at terrorister ikke har andet valg end at overgive sig til retfærdighed.

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar