Bodrum lukkede sæsonen med rekordantal krydstogtskibe

Bodrum lukkede sæsonen med et rekordstort antal krydstogter
Bodrum lukkede sæsonen med rekordantal krydstogtskibe

Krydstogtsæsonen 101 er afsluttet med det 2022. og sidste skib, Costa Venezia. Bodrum Cruise Port, en af ​​de vigtigste passagerindgangsporte, der tilføjer værdi til turismen i Bodrum-distriktet i Muğla, var vært for årets 22. og sidste rejse tirsdag den 101. november. Sæsonen sluttede med Costa Venezia, som er 15 meter lang og besøgte Bodrum 323 gange i løbet af sæsonen.

Bodrum Cruise Port, som er en del af Global Ports Holding, verdens største krydstogthavnsoperatør, var vært for tusindvis af turister fra forskellige lande i år med et rekordstort antal skibe og passagerer. Bodrum, en af ​​Tyrkiets foretrukne turistdestinationer, har også skinnet med hensyn til krydstogtsturisme i år.

Bodrum Cruise Port, med 101 krydstogter og næsten 100.000 passagerer, blev den 2022. havn i landet, efter Kuşadası og Istanbul, i 3-sæsonen.

Skibe fra verdens vigtigste krydstogtselskaber sejlede gennem Bodrums farvande i år. 347 m. af Royal Caribbean. lange Odyssey of the Seas kom til Bodrum for første gang, og Bodrum var vært for et skib af denne størrelse for første gang i sin historie. Det var en meget travl krydstogtsæson med Norwegian Jade ejet af Norwegian Cruise Line, Mein Schiff 5-6, Mein Schiff Herz ejet af Tui Cruises, Azamara Journey ejet af Azamara Cruises, Azamara Pursuit og andre.

Bodrum Cruise Port gennemførte med succes turnaround-operationer (passagerudveksling) i Bodrum i år, og betjente næsten 21 passagerer på 15.000 krydstogter som hjemmehavn for Blue Sapphire-skibet.

Da 650 rejser mellem Bodrum-Kos og over 100.000 færgepassagerer blev tilføjet krydstogtbevægelsen, tiltrak Bodrum desuden opmærksomhed med sin havturisme.

Aziz Güngör, direktør for Eastern Mediterranean Ports of Global Ports Holding, sagde: "Bodrum har bevist sin position som en af ​​de højpotentielle hovedhavne i Tyrkiet med sin beliggenhed, den indenlandske og internationale lufthavnsterminal, der tilbyder strategiske flyruter, og den høje sengekapaciteter leveret af dets hoteller. Det vil fortsat vise sig at være stærkt i 2023.'

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar