Med SpeedRay vil det tage 52 minutter at gå fra Beylikdüzü til Sabiha Gökçen

Fra Beylikduzun til Sabiha Gokcene på få minutter med hastighed
Med HIZRAY vil det være 52 minutter at gå fra Beylikdüzü til Sabiha Gökçen

Borgmester i Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) Ekrem İmamoğludelte oplysninger om HızRay, et af hans skøre projekter. İmamoğlu udtalte, at HızRay-projektet, som vil forbinde metrolinjerne på byens nord-sydgående akse og Istanbul fra øst til vest, er afsluttet.

I sin erklæring brugte İmamoğlu følgende udsagn: Idet han påpegede, at jernbanesystemer er et nationalt anliggende, sagde İmamoğlu: "Det viste fotografi er et nutidigt billede. Forbinder HIZRAY, denne linje når Beylikdüzü – Esenyurt-pladsen herfra, når Saadetdere og smelter sammen med Beylikdüzü TÜYAP-linjen; Det faktum, at HIZRAY passerer gennem Esenyurt fra Beylikdüzü og skærer 13 metrolinjer og når Sabiha Gökçen på 52 minutter, er meget gavnligt for denne by. Urbaniseringen i byen, livskvaliteten, er med andre ord ikke en by, der tvinger norden, men en glad by i sig selv.Vi kan med andre ord ikke gøre denne by til en by med 30-35 millioner mennesker. Canal Istanbul eller noget lignende er freaks... En ny 2-3 millioner befolkning, dens infrastruktur, dens metro, de systemer, den vil vælte, vi taler aldrig om disse. I denne henseende er det bydende nødvendigt, at ethvert godt skridt, vi tager, ikke skal være en byrde for Istanbuls fremtid, men bør være skridt, der letter byrden. Vores børn og unge vil gerne bo i sådan en by. Han ønsker ikke at bo i en by beskrevet på anden måde. Det er meget tydeligt. I den henseende vil vi, når vi opnår dette, skabe en by med meget smukkere, gladere mennesker, let tilgængelighed og høj livskvalitet.”

Lignende annoncer

1 Kommentar

  1. Den samme nyhed cirkulerede i 2020, men er projektet klar? Eller er det bare pr nyheder? De aflyste vores metro her, hr. præsident, det er ikke rart at handle med nyhederne.

Yorumlar