Jernbanesystemets energi i Kayseri vil blive leveret fra vedvarende ressourcer

Jernbanesystemets energi i Kayseri vil blive produceret af vedvarende ressourcer
Jernbanesystemets energi i Kayseri vil blive leveret fra vedvarende ressourcer

Præsident Büyükkılıç, som modtog en detaljeret præsentation om transportinvesteringer, talte om vigtigheden af ​​at efterlade et rent miljø for fremtiden og understregede, at de arbejder på at levere den energi, der bruges i jernbanesystemet fra vedvarende kilder.

Kayseri Metropolitan Kommunes borgmester Dr. Memduh Büyükkılıç meddelte, at de arbejder på at levere den energi, der bruges i jernbanesystemet fra vedvarende kilder. I denne sammenhæng modtog borgmester Büyükkılıç en briefing fra Transportation Inc. og diskuterede mulighederne for WPP og GES. Ud over Memduh Büyükkılıç, vicegeneralsekretær Bayar Özsoy, Transportation AŞ General Manager Mehmet Canbulut, chef for transportplanlægning og jernbanesystemafdeling Sedat Erdoğan og Transportation A.Ş. hold deltog Transport A.Ş. En omfattende præsentation blev lavet af General Manager Mehmet Canbulut til præsident Büyükkılıç. I præsentationen fik præsident Büyükkılıç omfattende information om vedvarende energikilder såsom RES og SPP, der skal bruges i jernbanesystemer.

ENERGIBEVÆGELSE I TRANSPORTEN

Præsident Büyükkılıç påpegede vigtigheden af ​​det arbejde, der er udført med energiforsyningen i jernbanesystemet fra vedvarende kilder, og erklærede, at han vil følge processen, understregede vigtigheden af ​​at efterlade et rent miljø for fremtiden, og erklærede, at de stræber efter at mere avancerede transportinvesteringer Præsident Büyükkılıç takkede sine kolleger for deres indsats inden for transport Han sagde, at de sigter mod at gøre Kayseri mere komfortabel, mere udviklet og mere bekvem.

VEJLEDNING TIL NYE TABSSTATIONER

På mødet blev præsident Büyükkılıç informeret om andre arbejder relateret til transport. Præsident Büyükkılıç, som instruerede om at fremskynde infrastrukturarbejdet for 24 nye KAYBIS-stationer, modtog information om det nåede punkt med hensyn til integrationen af ​​Tyrkiet-kortet med offentlig transport.

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar