Finans- og Finansministeriet skal rekruttere 50 assisterende regnskabsrevisorer

Finansministeriet og Finansministeriet
Finansministeriet og Finansministeriet

Der vil blive afholdt en optagelseseksamen for at blive udnævnt til de ledige 50 (halvtreds) stillinger som assisterende regnskabsrevisor i provinsorganisationen af ​​Ministeriet for Finansministeriet og Finansministeriet.

For detaljer om annonce KLIK HER

Eksamensdato og sted

Den skriftlige del af optagelsesprøven afholdes den 18/02/2023 kl. 10:00 i Ankara.

Kandidater, der er berettiget til at tage optagelseseksamen og eksamensadgangspladserne, vil blive annonceret på internetadressen (muhasebat.hmb.gov.tr) på General Directorate of Public Accounts (herefter benævnt "General Directorate") mindst 15 dage før eksamensdatoen. Kandidater vil se deres eksamensoplysninger på Career Gate-platformen. Kandidater får ikke særskilt besked.

For dem, der har succes med den skriftlige eksamen, vil dato og sted for den mundtlige eksamen blive annonceret på webstederne for vores ministerium (hmb.gov.tr) og vores generaldirektorat.

OPTAGELSESPRØVE OG ANSØGNINGSKRAV

Adgangseksamen til revisorassistent afholdes i to faser, skriftlig og mundtlig.

De, der ikke består i den skriftlige prøve, er ikke berettiget til at gå til den mundtlige prøve.

Krav til optagelsesprøve

Kandidater, der vil ansøge om optagelsesprøven til Assistent Regnskabsrevisor, skal opfylde følgende generelle og særlige betingelser fra fristen den 30/12/2022:

a) For at opfylde de generelle betingelser, der er anført i artikel 657 i lov om tjenestemænd nr. 48,

b) at have gennemført mindst en fireårig bacheloruddannelse fakulteter for økonomiske og administrative videnskaber, statsvidenskab, økonomi, erhvervsadministration eller et af de fireårige fakulteter, hvis ækvivalens er godkendt af de kompetente myndigheder,

c) At have mindst 2021 (femoghalvfjerds) point fra KPSSP2022- eller KPSSP47-scoretypen i Public Personnel Selection Examination (KPSS) afholdt af Measurement, Selection and Placement Center Presidency (ÖSYM) i 48 eller 75 (kandidater kan ansøge gennem kun én af de angivne scoringer, vil det være til deres fordel at bruge den højeste scoretype, de har til

ç) Ikke at have afsluttet en alder af femogtredive (35) fra den første dag i januar i det år, hvor den skriftlige fase af optagelsesprøven afholdes (de født den 01/01/1988 eller senere kan ansøge) ,

d) at have deltaget i optagelsesprøven højst to gange før,

e) At have fremsat ansøgningen inden for fristen.

EKSAMEN ANMELDELSE OG ANSØGNING

a) Kandidater kan indsende deres ansøgninger mellem 19/12/2022 (09:00) – 30/12/2022 (23:59) via e-Government Ministry of Treasury and Finance/Career Gate Public Recruitment eller Career Gate (isealimkariyerkapisi.cbiko) .gov). .tr) i elektronisk miljø. Ansøgninger, der ikke er foretaget via karriereportalen (isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr), vil ikke blive taget i betragtning, og ansøgninger, der foretages personligt, via fragt eller post, vil ikke blive accepteret. Ansøgninger bør ikke overlades til sidste dag på grund af forstyrrelser, der kan eller kan forekomme i det elektroniske miljø.

b) Afgangsoplysningerne for de kandidater, der vil stille op til optagelsesprøven, modtages automatisk fra den videregående uddannelsesinstitution via e-Government. Kandidater, der har fejl/ufuldstændige oplysninger, eller hvis afgangsoplysninger ikke kommer, skal markere den relevante rubrik i ansøgningsskemaet og indtaste deres opdaterede oplysninger manuelt samt uploade deres eksamensbevis eller dimissionsdokumenter til systemet i .pdf- eller .jpeg-format.

c) Kandidater, der er dimitteret fra uddannelsesinstitutioner i Tyrkiet eller i udlandet, og som har et ækvivalensbevis vedrørende den uddannelsesstatus, der søges i meddelelsen, skal uploade ækvivalensbeviset til systemet i .pdf- eller .jpeg-format i stedet for et diplom eller diplombevis.
d) Mandlige kandidaters værnepligtsoplysninger modtages automatisk fra Forsvarsministeriet. Kandidater med fejl i deres militære oplysninger bør ansøge efter at have opdateret deres oplysninger fra enhver militærtjenestegren.

d) Enhver ansøgning, der ikke viser "Din transaktion er blevet gennemført", vil ikke blive taget i betragtning. Derfor bør kandidater kontrollere, om ansøgningsprocessen er gennemført.

e) Under ansøgningen foretaget inden for ansøgningsdatoerne; Ansøgninger i "Ansøgning ikke afsluttet endnu"-processen i kolonnen "Ansøgningsstatus" på skærmen "Dine applikationer" kan opdateres ved at klikke på knappen "Opdater".

f) Kandidater, der har udfyldt deres ansøgning inden for ansøgningsfristerne, men ønsker at opdatere deres ansøgning igen; Han/hun vil være i stand til at annullere sin ansøgning i processen "Ansøgning modtaget" i kolonnen "Ansøgningsstatus" på skærmen "Dine ansøgninger" ved først at klikke på knappen "Annuller" i kolonnen "Behandle" og klikke på knappen "Annuller min ansøgning". Når sætningen "Ansøgning annulleret" vises i kolonnen "Ansøgningsstatus" efter annulleringsprocessen er afsluttet, vil det være muligt at ansøge igen ved at klikke på knappen "Ny ansøgning" i øverste højre hjørne af skærmen.

g) Kandidaten er ansvarlig for at gøre ansøgningsprocessen fejlfri, fuldstændig og i overensstemmelse med spørgsmålene i meddelelsen og uploade de ønskede dokumenter til systemet på ansøgningsstadiet. Kandidaten, der ikke overholder disse spørgsmål, vil ikke kunne gøre krav på nogen rettigheder.

ğ) Efter afslutningen af ​​ansøgningerne kan der af nogen grund ikke foretages ændringer i kandidatens ansøgningsoplysninger.

h) Ministeriet kan anmode kandidaterne om originalerne af de dokumenter, der er uploadet til systemet, på hvert trin af ansøgningen eller prøven.

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar