Generaldirektoratet for Sikkerhed skal rekruttere 13 tusinde politibetjente

Generaldirektoratet for Sikkerhed skal rekruttere tusinde politibetjente
Generaldirektoratet for Sikkerhed skal rekruttere 13 tusinde politibetjente

Politiets erhvervsuddannelsescentre tilknyttet politiakademiets formandskab fra en af ​​de offentlige personaleudvælgelseseksamener i 2021 eller 2022 afholdt af ÖSYM for kandidater med et minimum af P3-score (60,00) og et minimum på P2022-score i 93-eksamenen for offentlig personaleudvælgelse afholdes for associerede graduates ( 65,00) og derover, forudsat at de opfylder de øvrige betingelser specificeret i politiets erhvervsuddannelsescentres adgangsforordning offentliggjort i Lovtidende af 06.06.2015 og nummereret 29378, bachelor kandidat (8.160) mandlige (2.240) kvinder , associeret graduate (800) mandlige, (1.800) kvinder, i alt (13.000) studerende vil blive optaget.

For detaljer om annonce KLIK HER

Kandidater vil være i stand til at foretage deres kandidatudvælgelse-foransøgninger indtil fristen den 14. november 25 kl. 2022 ved at logge ind med deres e-forvaltningsadgangskode fra adressen pa.edu.tr mellem den 25. – 2022. november 17.00. I politiets erhvervsuddannelsescentres adgangsforordning, "mandlige og kvindelige kandidater, hvis forhåndsansøgning er modtaget, rangeres fra den højeste score til den laveste score separat, og kandidater op til ti gange kvoten for mandlige og kvindelige studerende for den periode inviteres at ansøge personligt. Denne bestemmelse gælder ikke for ægtefæller eller børn til martyren og de pligthæmmede." kendelsen er gyldig. Ægtefællen eller børnene til martyren og de funktionshæmmede betaler ikke eksamensgebyret, mens de indgiver deres foreløbige ansøgninger i henhold til denne bestemmelse; Ansøgningsgebyr og kontooplysninger vil blive annonceret på den officielle hjemmeside for Politiakademiets præsidentskab (pa.edu.tr) for kandidater, der er berettiget til at deltage i den 29. semester POMEM-optagelseseksamen.

Kandidater, der har bestået eksamenerne, og som er uddannet i Politiets Erhvervsuddannelsescentre, og som har succes ved uddannelsens afslutning, udnævnes til politibetjente.

Indgangsbetingelserne for det nævnte køb er angivet nedenfor. Eksamensplanen for rekruttering vil blive annonceret på Politiakademiets formandskabs officielle websted (pa.edu.tr).

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar