Handelsministeriet til at rekruttere 2500 kontraherede medarbejdere

Ministeriet for handel
Ministeriet for handel

Erhvervsministeriet vil rekruttere 2500 kontraktansatte medarbejdere. At blive ansat i overensstemmelse med "principperne for ansættelse af kontraktansat personale" fastsat i paragraf (B) i artikel 657 i tjenestemandsloven nr. 4 og ministerrådets afgørelse af 06.06.1978 og nummereret 7/15754, som mange som det antal stillinger, der er angivet nedenfor ved ledige hverv;

For detaljer om annonce KLIK HER

1. Kontrakteret inspektør med mundtlig eksamen,
2. Kontrakteret toldmyndighed med praktisk (fysisk færdighed) og mundtlig eksamen,
3. Kontraheret kontorpersonale vil blive rekrutteret baseret på KPSS-scorerangeringen.

Erhvervsministeriet skal rekruttere kontraktansat personale

ANVENDELSESOPLYSNINGER

Ansøgninger modtages digitalt mellem 21.11.2022 og 30.11.2022 indtil kl. 17 fra ansøgningsfristen. Kandidater, der ønsker at ansøge om eksamen, ansøger gennem karriereporten (isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr). Ansøgninger indgivet pr. post eller på anden måde accepteres ikke.

De ansøgere, der viser sig ikke at opfylde nogen af ​​de krævede betingelser, vil ikke blive vurderet.

Ansøgnings-, placerings- og fysiske færdighedseksamenresultater samt dato, tidspunkt og sted for den mundtlige eksamen vil blive annonceret i sektionen Meddelelser på webstedet trade.gov.tr. Derudover vil kandidater senere kunne se alle oplysninger om deres eksamener gennem karriereporten.

EKSAMENSBETINGELSER

a) For at opfylde de generelle betingelser, der er anført i artikel 657 i embedslovens lov nr. 48,

b) Ikke at være fyldt 01.01.1987 fra den første dag i januar i det år, hvor optagelsesprøven afholdes (de, der er født den XNUMX eller senere kan ansøge),

c) Jura, internationale relationer, statskundskab og internationale relationer, økonomi, økonomi, offentlig administration, statskundskab og offentlig administration, erhvervsadministration, finans, økonometri, arbejdsøkonomi og arbejdsmarkedsforhold, statistik, international At uddanne sig fra afdelingerne for handel og logistik, international handel og forretning, international handel og finans, finans og bankvæsen, toldvirksomhed, regnskab og økonomistyring eller fra ovennævnte afdelinger for videregående uddannelsesinstitutioner i udlandet, hvis ækvivalens/ækvivalens er godkendt af Rådet for Videregående Uddannelser, hvis de uddannet fra de institutter, der anses for at være ækvivalente/ækvivalente med de pågældende institutter, skal de scanne ækvivalens-/ækvivalensdokumenterne godkendt af YÖK i jpeg-format og tilføje dem til ansøgningssystemet.),

d) For at få en score på 2022 (halvfjerds) og derover fra KPSS P3-scoretypen i den offentlige personaleudvælgelsesprøve afholdt af OSYM i 70,

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar