Hvad er koronar bypasskirurgi?

Kronek Bypass kirurgi
Kronek Bypass kirurgi

Koronararterier med diametre fra 1 til 3 mm er opdelt i højre og venstre. Disse kars funktion er at give næring til hjertet. Disse kranspulsårer, som opfylder funktionen med at fodre hjertet, kan få stenose- eller okklusionsproblemer af en hvilken som helst årsag. Som et resultat af sådanne problemer kan hjertet ikke fodres tilstrækkeligt og kan ikke udføre sine normale funktioner. Derfor kan et billede af myokardieinfarkt (hjerteanfald), der starter med alvorlige brystsmerter, udvikle sig hos patienten. Derfor er det absolut nødvendigt at behandle sygdommen.

Koronar bypass kirurgi Istanbul og det er en form for behandling, der ofte er påkrævet i de omkringliggende provinser. Koronar bypass-kirurgi er den kirurgiske indgreb, der anvendes til terapeutiske formål som følge af okklusion af kranspulsårerne, også kendt som arterierne, der nærer hjertet. Under koronar bypass-operation genetableres blodcirkulationen ved at bruge vener i områder som patientens bryst, underarmsarterie og benvene. Disse vener, som tages fra forskellige dele af kroppen under kirurgisk indgreb, forårsager ikke tab af funktion på det sted, hvor de tages. Udover denne sygdom mitralklapsygdomme og er almindelig i andre provinser. Et af de førende navne i branchen for disse sygdomme, der skal behandles. Macit Bitargil anbefales.

Hvordan udføres koronar bypass-kirurgi?

Koronar bypass-operation udføres med to forskellige metoder. Metoden til at anvende operationen gives af lægen, specifikt for patienten, som et resultat af den evaluering, der er foretaget til patienten. Den første af disse metoder er bypass-metoden i det stoppede hjerte. Ved denne metode er hjertet helt stoppet. Cirkulation i kroppen udføres takket være en hjertepumpe. I denne metode overtager lejrpumpen det, der skal udføres af patientens lunger og hjerte. På denne måde, mens de nødvendige processer udføres, fortsætter hjernen med at pumpe det blod, den har brug for, til andre organer. Den anden metode er bypassbehandling til det arbejdende hjerte. Denne metode bruger ikke en hjertepumpe, fordi hjertet ikke skal stoppes. Bypassoperation kan alt efter patientens tilstand udføres med åben eller lukket operation. Efter at lægen har besluttet, hvilke metoder og hvordan operationen skal udføres, påføres anæstesi, og procedurerne er afsluttet.

Er der risiko for bypasskirurgi?

Som med ethvert kirurgisk indgreb indebærer koronar bypass-kirurgi også nogle risici. Risikoen ved koronar bypass-operation kan variere afhængigt af patientens alder, livsstil, helbred, køn og om der er tale om en kronisk sygdom. Risikoen for tab af liv ved operation er dog meget lav. Faktorer som patientens alder, om han har haft et hjerteanfald, om han har en kronisk sygdom, om der er funktionstab i hans væv eller organer, er dog blandt de faktorer, der øger risikoen for tab af liv i koronar bypass-operation. Når vi tager en generel rate, er risikoen for død under proceduren omkring 3%. Yderligere sygdomme eller uprofessionelle kirurgiske procedurer kan øge denne hastighed. For kirurgiske indgreb, der er af så stor betydning, bør personer med mange års erfaring på området og succesfulde i deres arbejde derfor foretrækkes. Ønsker du en professionel og sikker behandling, kan du få mere detaljeret information om forløbet ved at kontakte Macit Bitargil, ekspert på området.

Ting at overveje efter bypass-kirurgi

Efter koronar bypass-operation skal patienterne foretage nogle ændringer i deres liv. Det vigtigste punkt, der skal tages i betragtning efter en koronar bypass-operation, er, at hvis patienten ryger før operationen, skal han absolut holde op. Samtidig bør sportsaktiviteter, der vil trætte kroppen alvorligt undgås, søvnvarigheden bør reguleres, og hvis patienten har overvægt, bør han/hun slippe af med disse overskydende vægte med en diæt, der anvendes under kontrol af en læge. Efter operationen skal patienten sætte sit daglige liv i en bestemt rækkefølge ved at følge lægens foranstaltninger.

Medicin givet som syltetøj af lægen bør bruges regelmæssigt, og et sundt ernæringsprogram bør anvendes. Koronar bypass-operation kan forårsage psykologiske traumer hos nogle patienter. Det anbefales, at patienter, der støder på sådanne problemer, ser regelmæssige genoptræningssessioner. For at undgå hjerteproblemer som følge af pludselige ændringer i personens puls bør tungt arbejde undgås. Svømning, som lader alle musklerne i kroppen arbejde og også giver vejrtrækningsøvelser, anbefales især til patienter, der har gennemgået en koronar bypass-operation. Samtidig er det vigtigt at være opmærksom på ikke at afbryde lægens undersøgelse efter operationen og være opmærksom på den generelle helbredstilstand.

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar