Hvem er Asli Enver, hvor er hun fra, hvor gammel er hun? Hvem giftede Asli Enver sig med?

Hvem er Asli Enver hvorfra? Hvor gammel er Asli Enver gift?
Hvem er Asli Enver, Hvor er hun fra, Hvor gammel er Asli Enver Hvem var hun gift med?

Den berømte skuespillerinde Aslı Enver giftede sig med sin elsker Berkin Gökbudak. Aslı Envers kone, der delte sit ægteskabsbillede på sin sociale mediekonto, var et spørgsmål om nysgerrighed. Her er biografien om Aslı Envers kone, Berkin Gökbulak.

Hvem er Asli Enver, hvor er hun fra, hvor gammel er hun?

Aslıay Enver (født 10. maj 1984, London) er en tyrkisk skuespillerinde. Han blev født i London som det andet barn af en tyrkisk-cypriotisk far og en mor, der tog til London fra Tyrkiet for at få uddannelse. Aslı Enver, der boede i London indtil hun var 12 år, flyttede senere til Tyrkiet med sin familie. Hun oplyste, at hun startede teatret på Müjdat Gezen Art Center under vejledning af sin mor, da hun kæmpede på grund af landskiftet.

I 2005 spillede han i reklamen for Molped med Türkü Turan og Hazal Kaya. Han dimitterede fra Pera Fine Arts High School og Teaterafdelingen ved Haliç University. I begyndelsen af ​​sin karriere tog han en to-minutters rolle i en sit-com-udsendelse på TRT 1 og optrådte derefter i en kortfilm kaldet Ayna. Hun spillede karakteren Mine Ergun i ungdoms-tv-serien Kavak Yelleri, som blev sendt på Kanal D mellem 2007 og 2011. Enver, der tidligere har spillet en rolle i tv-serien Hayat Bilgisi, spillede karakteren Ahu i tv-serien Suskunlar. Derefter gav hun liv til karakteren Özlem Albayrak i tv-serien Lost, udarbejdet af D Productions til Kanal D 2013-2014 sæsonen. Derefter spillede han hovedrollen i tv-serien Hicran De. I 2015 spillede han hovedrollen i tv-serien Mutlu Ol Enough. Siden 2015 har hun spillet Emma i stykket "Person" med Dolunay Soysert. Enver, der spillede Zeyneps karakter i filmen My Brother, som blev udgivet i 2016, optrådte sammen med Nisan-karakteren i tv-serien Winter Güneşi, som begyndte at blive udsendt i februar 2016. Hun sang også Demet Sağıroğlus sang kaldet Arnavut Kaldiri i O Ses Turkey New Year's Eve Special 2016. Enver, som vi så på skærmene med tv-serien Bride from Istanbul, delte hovedrollen med Özcan Deniz. Hun gav liv til karakteren Nihal (Ayşe Karaali) i Babylon-serien, som blev sendt på Star TV i 2020.

Han giftede sig med Birkan Sokullu den 13. juli 2012. Den 27. august 2015 afgav hun en erklæring gennem sin advokat og meddelte sin skilsmisse. De meddelte, at deres forhold startede i 2015 efter at have været tæt på Murat Boz i Brother Benim, som blev filmet i 2016. De gik senere fra hinanden den 6. maj 2017. De startede forholdet igen i november 2018. Parret brød dog op igen i oktober 2019. Hun giftede sig med Berkin Gökbudak, en forretningsmand, den 12. november 2022.

Hvem er Asli Enver hvorfra? Hvor gammel er Asli Enver gift?

Hvem er Berkin Gokbulak?

Aslı Enver blev gift med Berkin Gökbudak, som er uddannet fra Sabancı University, Institut for Industriel Teknik.

Berkin Gökbudak, som afsluttede sin kandidatgrad i Galatasaray University Marketing Communication Management, har et 8-årigt barn.

Gökbudak er hæmatologisk forretningsenhedsleder for Johnson & Johnsons farmaceutiske gruppe Janssen Turkey.

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar